RAT İçin Program Yardımı

Merhabalar. Daha önce forumda görmüştüm ama bulamadım. Kurban giriş yaptıktan sonra bilgilerini silmeyen, programı geri açtığımda yine bilgisayara erişim sağlayabildiğim, bir...

Merhabalar. Daha önce forumda görmüştüm ama bulamadım. Kurban giriş yaptıktan sonra bilgilerini silmeyen, programı geri açtığımda yine bilgisayara erişim sağlayabildiğim, bir kere açıp silmediğinde istediğim gibi kullanabielceğim bir RAT yazılımı arıyorum. Yardımcı olabilecek var mı

Android için Java ve c dili türevleri
Bide panel kontrolü için PHP
Ek olarak virüs yapısını iyi öğren ve dünyaca ünlü ratlarin kaynak kodlarını inceleyerek ARGE yap derim kaynak kodu koruması , tespit edilmeme tedbirleri , labaratuvar da analiz önleyici eklemeler falan ekleye Bitlis'in cerberus zararlisinin yaptığı tarzda bide nasıl yapacağına karar ver ek olarak nasıl parayı falan alacağına mesela banka giriş bilgilerini sadece sana gönderen yada oto ss alan program yaza bilirsin kısaca iş sende bitiyor

Android için Java ve c dili türevleri
Bide panel kontrolü için PHP
Ek olarak virüs yapısını iyi öğren ve dünyaca ünlü ratlarin kaynak kodlarını inceleyerek ARGE yap derim kaynak kodu koruması , tespit edilmeme tedbirleri , labaratuvar da analiz önleyici eklemeler falan ekleye Bitlis'in cerberus zararlisinin yaptığı tarzda bide nasıl yapacağına karar ver ek olarak nasıl parayı falan alacağına mesela banka giriş bilgilerini sadece sana gönderen yada oto ss alan program yaza bilirsin kısaca iş sende bitiyor
Daha çok bilgi çekmek yerine eğlenmek istiyorum. Sadece hazır program kullanıp. Video kaydıyla kurbanlarımı şakalamak istiyorum. Bu amaç için kullanabilecğeim ve silinmeyen program var mıdır ?

131,839Konular
3,271,896Mesajlar
316,361Kullanıcılar
legimoSon Üye
Üst Alt