Rat, Keylogger, Trojan ile İlgili Bilgi Sahibi Kişiler Yardım Edebilir mi?

Selamlar ben bu sıralar rat, trojan, keylogger işlerine merak saldım (öyle forumlarda bait başlık ile paylaşacak kadar embesil olmadığımı düşünüyorum). biraz araştırdım rat ile...

Selamlar ben bu sıralar rat, trojan, keylogger işlerine merak saldım (öyle forumlarda bait başlık ile paylaşacak kadar embesil olmadığımı düşünüyorum). biraz araştırdım rat ile keylogger hakkında bilgi edindim. Bu konunun altına ya da yeni konu açarak şunları belirtir misiniz?

1)Hangi ratı kullanmalıyım, neden?
2)Hangi fud crypter kullanmalıyım, neden?
3)Forumda bu konuda bilgi sahibi olan kim var, kimden sorum olursa yardım alabilirim?

Rat olarak stabil çalışan birsuru var hangi amaçla kullanacağını bağlı

Su an Çoğu fud patlamıştır private bulmalısın ve ya satın almalisın

öğrenmeye yeni başladıysan bunla başla CypherX ama ben baya ilerledim biyorum rat yazabiliyorum dersen zaten fud da yazabilirsin ama ben yazamam diyorsan ahmet kardeşiminde dediği gibi ücretli satılan bir fud yazılımı satın almalısın ama herkes den alma rat atim derken rat yersin :D güvenilir birinden al yada iş de uzmanlaş ve kendin yaz.
Ama ben rat da yazamıyorum dersen prorat ve darcomet rat var ama ikisininde temizini bulman çok zor o yüzden c ailesinin dilleri öğrenip kendin her şeyi yapman daha mantıklı olur

orcus rat çünkü stabil ve aşırı fazla özelliği var paran varsa wsh rat satın al hrdp ile adamı soyabilirsin.
fud crypter bulman çok zor satın al ya da kendin kodla.
benden yardım alabilirsin.

keylogger olarak : hakopsloggerv9.2 basit ve sade
keyloggeri resim haline dönüştürmek için : BD2.net injectör
crypter yapmak icinde bir sürü video var youtube da yedirmek ve
gerisi sana kalmış

Digerlerine göre darcomet daha verimli çoğu hizmeti sağlıyor dostum hem keylogger hem trojen cam. açma vs biliyorsun geri kalanını zaten

fud crypter çok bulamazsın paylaşıyorlar fakat genelde patlamış oluyor satın alman iyi olabilir fakat virüstotalde daha az oran almak için yöntemler var örnegin rarın içinde yollamak gibi vs.

Selamlar ben bu sıralar rat, trojan, keylogger işlerine merak saldım (öyle forumlarda bait başlık ile paylaşacak kadar embesil olmadığımı düşünüyorum). biraz araştırdım rat ile keylogger hakkında bilgi edindim. Bu konunun altına ya da yeni konu açarak şunları belirtir misiniz?

1)Hangi ratı kullanmalıyım, neden?
2)Hangi fud crypter kullanmalıyım, neden?
3)Forumda bu konuda bilgi sahibi olan kim var, kimden sorum olursa yardım alabilirim?
.

131,839Konular
3,271,896Mesajlar
316,361Kullanıcılar
legimoSon Üye
Üst Alt