Rat Yedim Sanırım Bunu Nasıl Öğrenebilirim Ve Telefondan Hangi Antivirüs Program Oneirirsiniz
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Rat Yedim Sanırım Bunu Nasıl Öğrenebilirim Ve Telefondan Hangi Antivirüs Program Oneirirsiniz
En iyisi sıfırlaRat Yedim Sanırım Bunu Nasıl Öğrenebilirim Ve Telefondan Hangi Antivirüs Program Oneirirsiniz
Sıfırlarsam sorun kalkarmi dostumEn iyisi sıfırla
Kalkar pasaSıfırlarsam sorun kalkarmi dostum
telefondaki herşey silineceğine göre kalkar knkSıfırlarsam sorun kalkarmi dostum
Eyw gokhan abem ayakkabından su içilirtelefondaki herşey silineceğine göre kalkar knk
doldur apo içekEyw gokhan abem ayakkabından su içilir
Hiç ugrasma CMD gir net user yaz orda user admin fln yazar farklı isim olanı kaldır konumda paylaştım ardından virüs tarat missRat Yedim Sanırım Bunu Nasıl Öğrenebilirim Ve Telefondan Hangi Antivirüs Program Oneirirsiniz
Mobilim kankaHiç ugrasma CMD gir net user yaz orda user admin fln yazar farklı isim olanı kaldır konumda paylaştım ardından virüs tarat miss
Tel resetMobilim kanka
root erişimin yoksa kalkar, root erişimin varsa ve virüs sistem dosyaları arasına yerleştiyse sıfırlasan da kalkmaz. kurtulduktan sonra en iyisi güncel sürüm android kullanmak, play protect açık tutmak her boku indirip çalıştırmamak.Sıfırlarsam sorun kalkarmi dostum
Dostum discordda ratli video açtımroot erişimin yoksa kalkar, root erişimin varsa ve virüs sistem dosyaları arasına yerleştiyse sıfırlasan da kalkmaz. kurtulduktan sonra en iyisi güncel sürüm android kullanmak, play protect açık tutmak her boku indirip çalıştırmamak.