Yardım Reddit hesabıma giremiyorum. Email'i ve şifreyi değiştirip üstüme aldım. Ancak 2FA eklemiş yavsak.

Evet başlıktaki gibi mevzu, secret key yok elimde. Ancak auth kodunun bilinmemesi durumunda kullanılabilecek 10 adet backup kodu var. Bu kodlar hiç değişmiyor. Tabi o da yok...

Evet başlıktaki gibi mevzu, secret key yok elimde. Ancak auth kodunun bilinmemesi durumunda kullanılabilecek 10 adet backup kodu var. Bu kodlar hiç değişmiyor. Tabi o da yok elimde. Reddit Support'a yazdım onların da cevap yazması 1-2 ayı alıyor. Belki de olumlu yanıt gelmeyebilir. Şu an mağdurum kısaca ve yardım gerek.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Evet başlıktaki gibi mevzu, secret key yok elimde. Ancak auth kodunun bilinmemesi durumunda kullanılabilecek 10 adet backup kodu var. Bu kodlar hiç değişmiyor. Tabi o da yok elimde. Reddit Support'a yazdım onların da cevap yazması 1-2 ayı alıyor. Belki de olumlu yanıt gelmeyebilir. Şu an mağdurum kısaca ve yardım gerek.
reddit support en az 2-3 güne cevap verir 1 haftayı bile bulduğunu hatırlamıyorum

131,992Konular
3,273,659Mesajlar
316,721Kullanıcılar
Üst Alt