Yardım Reddit hesabıma giremiyorum. Email'i ve şifreyi değiştirip üstüme aldım. Ancak 2FA eklemiş yavsak.

Konu Özeti

Reddit hesabına erişim, e-posta ve şifre değiştirilerek ele geçirilmiş ancak hesaba iki faktörlü kimlik doğrulama (2FA) eklenmiş. Secret key veya backup kodları bulunmadığı için giriş yapılamıyor. Reddit Support'a başvurulmuş, yanıt süresi 1-2 ayı bulabiliyor ve olumlu sonuç garantisi yok. Mağduriyet yaşanıyor ve yardım talep ediliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet başlıktaki gibi mevzu, secret key yok elimde. Ancak auth kodunun bilinmemesi durumunda kullanılabilecek 10 adet backup kodu var. Bu kodlar hiç değişmiyor. Tabi o da yok elimde. Reddit Support'a yazdım onların da cevap yazması 1-2 ayı alıyor. Belki de olumlu yanıt gelmeyebilir. Şu an mağdurum kısaca ve yardım gerek.

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Evet başlıktaki gibi mevzu, secret key yok elimde. Ancak auth kodunun bilinmemesi durumunda kullanılabilecek 10 adet backup kodu var. Bu kodlar hiç değişmiyor. Tabi o da yok elimde. Reddit Support'a yazdım onların da cevap yazması 1-2 ayı alıyor. Belki de olumlu yanıt gelmeyebilir. Şu an mağdurum kısaca ve yardım gerek.
reddit support en az 2-3 güne cevap verir 1 haftayı bile bulduğunu hatırlamıyorum

reddit support en az 2-3 güne cevap verir 1 haftayı bile bulduğunu hatırlamıyorum
support birkac gune donus yapar ondan baska cozum yok maalesef
Çok araştırdım, yerine göre 1 ay beklediği oluyormuş. Adamın birisi internette support deneyimini paylaşmış. Dediğine göre 52 gün sonra cevap gelmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
135,055Konular
3,297,800Mesajlar
326,247Kullanıcılar
qakajajSon Üye
Üst Alt