Reflected Xss kaynak koda bakarak nasıl anlayabilirz varmı yokmu diye ?

Reflected Xss kaynak koda bakarak nasıl anlayabilirz varmı yokmu diye ? bilenler lütfen yardımcı teşekkür ederim ?

Unique bir değer gir. örneğin

amcikPatlatan1997

sonrasında sayfanın html tasarımını aç ve bu amcikPatlatan1997 yazısını arat bak bakalım nerelerde çıkıyor. Bazen title'da oluyor o zaman title kapaman gerekecek ilk başta. bazen bir etiketin özelliği olarak kullanılıyor o zaman özellikten çıkman gerekecek. bazen direkt oluyor o zaman sorun yok. . bazen js içinde bir yerde kullanılıyor ona göre uygun zararlı parçacığı girmen gerecek.

Bug Bounty kursu al bir yerden. Genelde oralarda bu tarz bilgiler verilir.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Unique bir değer gir. örneğin

amcikPatlatan1997

sonrasında sayfanın html tasarımını aç ve bu amcikPatlatan1997 yazısını arat bak bakalım nerelerde çıkıyor. Bazen title'da oluyor o zaman title kapaman gerekecek ilk başta. bazen bir etiketin özelliği olarak kullanılıyor o zaman özellikten çıkman gerekecek. bazen direkt oluyor o zaman sorun yok. . bazen js içinde bir yerde kullanılıyor ona göre uygun zararlı parçacığı girmen gerecek.

Bug Bounty kursu al bir yerden. Genelde oralarda bu tarz bilgiler verilir.
ya kurs aldım adam sadece gelmiş deneme programı açığ <script>alert(1)<script> basit komutlar giriyor popap çıkıncada aaa bakın burda xss zafiyeti var diyor

ya kurs aldım adam sadece gelmiş deneme programı açığ <script>alert(1)<script> basit komutlar giriyor popap çıkıncada aaa bakın burda xss zafiyeti var diyor
Türkçe mi aldın aQ ancak türkler öyle anlatır. İngilizce al nahamsec falan al. Pratikte neler yapılabilecek kafanda oturur.
Ha bu arada bug bounty konusunda çoğu insan trick vermede cimridir bilgin olsun.

ayn öyle türk aldım atıl samncıoğlu eğitimi bi işey yaramaz

valla sormadığım forum kalmadı ya çoğu kişi bilmiyor yada takmıyorlar eyvallah

ayn öyle türk aldım atıl samncıoğlu eğitimi bi işey yaramaz

valla sormadığım forum kalmadı ya çoğu kişi bilmiyor yada takmıyorlar eyvallah
Atıl çöp aq adam kendisi bile bilmiyor. Kendisinin bile herhangi bir programda hall of fame'de yoktur anca hacıoğlu nakliyat ştd. lmnt. ass. xyz falan olur onun seviyesi için:D

132,075Konular
3,274,745Mesajlar
316,858Kullanıcılar
ahcoSon Üye
Üst Alt