Rexus adlı kişiden şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Castiel 

obsesif kompülsif bozukluk hastası
Rating - 100%
@KemoHack telegramdan @Azattoruc yaz

Zaratını karşılayacakmış

Son düzenleme:
Rating - 0%
Rexusun yazdığı açıklama;
Şimdi sana olayı özet geçeyim Sonra yapacaklarımi söyleyeyim Şimdi benim tel çalıntı Birileri birilerini dolandırmış Beni bilirler kimsenin hakki kalmaz bende O hesabı çalınan kişiden fiyat iste Birde anneme falan sovmusler Şuan karakoldayim hem telefon icin ifade vereceğim Hem anneme sovenler için Numarami açıkça paylaşıp iftira atanlar içinde O hesabı çalınan arkadaş bu telegrama yazsın Çalıntı hesapları çalininca anneme sovecekler he O kadar erkekler bakalım Yazsin bana adam R10da benim hesabımlada hırsızlık yapmışlar Onuda ödüyorum Ama o spyda aileme sovenler baksınlar keyiflerine Hukuk okuyorum ben burda 500 tl için dolandırıcılık mi yapicam Şimdi benim anneme sovecekler Bak bakayım napiyorum ben arkadaşlara O dolandirilan arkadaş baja burdan ulaşsın Telefonu bulursa polisler hesabi vereceğim tel bulunmazsa parasını vereceğim Bu üstteki konuşmalarımi ss cek at foruma Anneme sovenlerin hayatını sikeceğim bunuda yaz Aileme söven kişi hakkında adli işlemde başlatacağım onuda yazsana foruma sana zahmet Sonra hesabı çalınan kişi bana telegramdan ulaşsın zararını karşılayacağım Hakkımda iftira atanlar ve aileme küfür edenler içinde dava açacağım Şuan hala bekliyorum ifade vermek için
Valla Çok Geçmis Olsun Adamın Basına Neler Gelmzs Bee Üzüldüm Millet Tammamen Olayı Yanlis Anlamıs

Rating - 0%
Rexusun yazdığı açıklama;
Şimdi sana olayı özet geçeyim Sonra yapacaklarımi söyleyeyim Şimdi benim tel çalıntı Birileri birilerini dolandırmış Beni bilirler kimsenin hakki kalmaz bende O hesabı çalınan kişiden fiyat iste Birde anneme falan sovmusler Şuan karakoldayim hem telefon icin ifade vereceğim Hem anneme sovenler için Numarami açıkça paylaşıp iftira atanlar içinde O hesabı çalınan arkadaş bu telegrama yazsın Çalıntı hesapları çalininca anneme sovecekler he O kadar erkekler bakalım Yazsin bana adam R10da benim hesabımlada hırsızlık yapmışlar Onuda ödüyorum Ama o spyda aileme sovenler baksınlar keyiflerine Hukuk okuyorum ben burda 5tg yo
@Castiel tg yok buradan konu açalım onunla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,488Konular
3,268,602Mesajlar
315,254Kullanıcılar
ximmhrsSon Üye
Üst Alt