Rich Medya Hacklendi

Rich Medya sahiplerini kötülemek amaçlı değil her yerde günden olduğu için paylaşmak istedim. M4kina ve Dextro tarafından hacklenen smm panele index atıldı fakat silindiği...

Rich Medya sahiplerini kötülemek amaçlı değil her yerde günden olduğu için paylaşmak istedim.
M4kina ve Dextro tarafından hacklenen smm panele index atıldı fakat silindiği için mirror alınmadı sahipleri de açıklama yapılmadı düşünceleri nedir acaba?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Rich Medya sahiplerini kötülemek amaçlı değil her yerde günden olduğu için paylaşmak istedim.
M4kina ve Dextro tarafından hacklenen smm panele index atıldı fakat silindiği için mirror alınmadı sahipleri de açıklama yapılmadı düşünceleri nedir acaba?
m4kinayı duydum zamanında her yerde adı geçtide dextroyu duymadım 2 sinin birleşmesiyle gayet doğal bir şey olmuş.

x frame options header ve csrf exploiti yazdım zamanında o sitelere ama beni dinleyen yok dextro nun ve makina nın arkasındayım ikisi de dostum zaten

x frame options header ve csrf exploiti yazdım zamanında o sitelere ama beni dinleyen yok dextro nun ve makina nın arkasındayım ikisi de dostum zaten
Dostum dediğin kişiler @Mectruy nin sponsorunu hackledik diye haber yapıyorlardı. Neyse ki cem abi roketini vurdu onlara silindi haberler 😊 bu arada Richmedya sadece isim ve Rank olarak güzel oldugu için bizde bulunuyor . Smm veya richmedyanin olduğu hiçbir site şahsıma ait değildir 😊

Dostum dediğin kişiler @Mectruy nin sponsorunu hackledik diye haber yapıyorlardı. Neyse ki cem abi roketini vurdu onlara silindi haberler 😊 bu arada Richmedya sadece isim ve Rank olarak güzel oldugu için bizde bulunuyor . Smm veya richmedyanin olduğu hiçbir site şahsıma ait değildir 😊
Yanlış kişiye yanıt attın gülüm ndcmdldlclcl

richmedya zeus abi dolandırıcı ztn abi cem abiyle alakası vs yok eğer haber yaparlarsa bir kez daha çok kötü şeylerle karşılaşacaklar geçen gün damar abiyle kavga ettim ve sonra haber yaptı cem abiyi hacklendi diye ztn ifşa oldu ama yayınlamadım

hacker0088' Alıntı: dextro nun ve makina nın arkasındayım ikisi de dostum zaten

dogru yanıt değilmi 🤣

132,972Konular
3,280,640Mesajlar
318,374Kullanıcılar
jekale31Son Üye
Üst Alt