KESİNLİKLE OKU : Bu rehberden sonra pekiştirme amaçlı referans exploit scriptler ve betikler olan"💀 Ring Exploit Scriptleri - Konu Devamı 🔧" adlı paylaşımıma bakmanızı...

KESİNLİKLE OKU : Bu rehberden sonra pekiştirme amaçlı referans exploit scriptler ve betikler olan"💀 Ring Exploit Scriptleri - Konu Devamı 🔧" adlı paylaşımıma bakmanızı öneririm.

💀 RING 0 & RING 1: İŞLETİM SİSTEMİNİN EN KORUNMALI KATMANLARINA MALWARE ENJEKSİYONU (2026 GÜNCEL)​

Selam. Bu rehberde, malwarelerin işletim sisteminin en alt ve en korunmalı seviyelerine (Ring 0 ve Ring 1) nasıl sızdığını, kullanılan teknikleri, araçları ve en önemlisi bu saldırılardan nasıl korunacağını en ince ayrıntısına kadar anlatacağım. Bu rehberi okuduktan sonra, bir kernel exploit yazabilecek, driver imza atlatma yöntemlerini uygulayabilecek, Direct Kernel Object Manipulation (DKOM) ile sistem verilerini gizleyebilecek ve modern güvenlik çözümlerini (HVCI, Credential Guard) nasıl aşacağını öğreneceksin.

⚠️ KRİTİK ETİK UYARI: Bu rehber yalnızca eğitim, güvenlik araştırmaları ve izinli sızma testleri içindir. Anlatılan teknikleri sadece kendi sistemlerinde veya yazılı izin aldığın ortamlarda deneyin. Yetkisiz sistemlere müdahale etmek AĞIR SUÇTUR (Türkiye’de TCK 243-245, 5651 Sayılı Kanun, KVKK). Tüm sorumluluk KESİNLİKLE SANA AİTTİR.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
133,397Konular
3,281,981Mesajlar
318,986Kullanıcılar
ryuw0xySon Üye
Üst Alt