@rolexism dolandırıcıdır, şikayetciyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Büyük İskender

Müsteşar
Rating - 100%
Selam kardeşler,bana webmail alma methodu karşılığı otomessenger saldı,oto çalışmadı kendisine ilettim,bende çalışıyor dedi,kanıt at dedim, PC geçince atacam dedi, Spy grupunda yazışmaları var,bulup resimleri ata bilirim, oto yapmayı bıraktım çok hata veriyor yazdı,neyse PC geçince atacam dedi kaç gündür atmadı,bu gün yazdım yine gruba attım sen ok yazdın dedi,nerde yazdım göster dediğimde engeli çaktı, grupda ailevi küfürler de etti,ban talep ediyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-04-17-17-08-10-615_org.telegram.messenger.web.jpg
    Screenshot_2022-04-17-17-08-10-615_org.telegram.messenger.web.jpg
    672.1 KB · Görüntüleme: 40
Rating - 100%
Olay Telegram grubunda gerçekleştirmiştir her iki tarafında şikayetleri bana geldi ancak net bir şekilde karar vermem için burada verilecek olan kararı bekliyorum.

Rolex

SOYTARI
Rating - 0%
Selam kardeşler,bana webmail alma methodu karşılığı otomessenger saldı,oto çalışmadı kendisine ilettim,bende çalışıyor dedi,kanıt at dedim, PC geçince atacam dedi, Spy grupunda yazışmaları var,bulup resimleri ata bilirim, oto yapmayı bıraktım çok hata veriyor yazdı,neyse PC geçince atacam dedi kaç gündür atmadı,bu gün yazdım yine gruba attım sen ok yazdın dedi,nerde yazdım göster dediğimde engeli çaktı, grupda ailevi küfürler de etti,ban talep ediyorum
Oto yapmayi biraktim cok hata veriyor diye bir cümle kullanmadım otonun basmalari calisiyor toplamasi olmadığı için satışa sunulmicak dedim grupta o anda @soci Adli arkadasta vardi hatta.

Rolex

SOYTARI
Rating - 0%
Arkadasa oto verdim metodu verdi metodu verdi ama çalışmadı nasil çalışmadı videodaki herseyi yaptım ama webmaile ssl cekilmiodu ve bunu arkadasa dediğimde göruldu atti bana tam 3 4 gün sonra oto noldu diye birsey sordu bende dedim sorunsuz çalışıyor diye hatta arkadas otoyu vds ye kurmus dedim visuallerin falan tammi bi kontrol et çünkü oto .exe yani sorun çıkar aninda tamam dedi pek inanmadım ama neyse konuya gecelim sonra benden kanit falan istedi çalıştığını kanitla diye ozamands grupta konuşuyorduk ben 7 24 grupta aktifim grupta da bana etiket atti ben gruba ozaman messenger basiyorum fotosunu attim gördükten sonra sildim direk zaten o okey yazdi bana gruptan yine 4 5 gün sonra geldi işte oto çalışmıyor falan şikayet konusu açacağım dedim acmazsan adam değilsin. Gerekirse gerekli admine eve geçince otoyuda salarim dener

Rolex

SOYTARI
Rating - 0%
Dedigim gibi otonun çalıştığını kanitlarim gerekirse admin any bağlanır öylede dener yani sıkıntı yok

Büyük İskender

Müsteşar
Rating - 100%

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-04-17-17-28-34-061_org.telegram.messenger.web.jpg
    Screenshot_2022-04-17-17-28-34-061_org.telegram.messenger.web.jpg
    664.1 KB · Görüntüleme: 33

Rolex

SOYTARI
Rating - 0%
Bıraktığımı zaten belirtiyorum çok hata veriyor ondan yapmiyorum falan gibi cümle kullanmadım? Yalan yanlış anlatma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,544Konular
3,269,105Mesajlar
315,374Kullanıcılar
AloneDark427Son Üye
Üst Alt