Rood Mick 20 Lira

baznx 

https://www.teknolojikalbi.com/
Rating - 0%
Bundan Önce De Rood Mick Ve 20 Lirası Diye Konu Açmıştım.

Neyse olaya geliyorum rood kardeşim bana site açacaktı para istedim dedi ki param yok hesap versem olur mu dedim tamam ver neyse hesaba giriş sağladım rooda güvendiğim için sadece içine Facebook ekleyip hesaba girmedim bugün hesabın adının değiştiğini gördüm ve şifresi değişmişti 20 lira için 2 tane konu açtım ne kadar yüzsüzlük diğer konumda cem abi bana güveniyor falan neyse adminler ilgilenir

resimler:

@Al Simmons @Zns @Mectruy @l33t

baznx 

Rating - 0%
Hesabı ben alsam neden kendime engel atayım.Hesaba Facebook eklemiştim kullanıcı adına bile dokunmadım pp dahil bir tane reels attım abaza dayı hesabı olarak kullanacaktım sonrasında hesaba girdim dedim bi noluyor diye ssde bulunmakta şifre değişti söyledi ne rooda yazdım ondna sonra direk burada konu açtım.hesabın bende olduğunu kanıtlayamam belki ama istediğiniz herhangi bir ssi atabilirim böyle kişiler forumda barınmamalı anlayışınız için teşekkür ederimScreenshot_2021-08-27-11-42-44-593_com.instagram.android.jpg

Roody

TOKATÇI

SOYTARI
Rating - 100%
Hesabı ben alsam neden kendime engel atayım.Hesaba Facebook eklemiştim kullanıcı adına bile dokunmadım pp dahil bir tane reels attım abaza dayı hesabı olarak kullanacaktım sonrasında hesaba girdim dedim bi noluyor diye ssde bulunmakta şifre değişti söyledi ne rooda yazdım ondna sonra direk burada konu açtım.hesabın bende olduğunu kanıtlayamam belki ama istediğiniz herhangi bir ssi atabilirim böyle kişiler forumda barınmamalı anlayışınız için teşekkür ederimEkli dosyayı görüntüle 23395
dostum gerekli açıklamayı yaptım dolandırıcı olsam zaten hesap iadesi neden yapayım?, 4 gün sonra mı çekeyim hesabı? ayrıca ben sana hesap iadesi yaparken bir garanti vermedim eğer senden kaynaklı birşey yoksa. bana ne garanti olarak birşey sordun ne birşey. hesabın senden çalınması gayet doğal altında parmağın yoksa. garanti alıpta çalınsa amenna hem garanti istemiyorsun + olarak bana bile danışmadan üzerime şikayet konusu açıyorsun. sen böyle konu açınca benim kendi müşterilerim bana yazıyor

Rating - 0%
Bundan Önce De Rood Mick Ve 20 Lirası Diye Konu Açmıştım.

Neyse olaya geliyorum rood kardeşim bana site açacaktı para istedim dedi ki param yok hesap versem olur mu dedim tamam ver neyse hesaba giriş sağladım rooda güvendiğim için sadece içine Facebook ekleyip hesaba girmedim bugün hesabın adının değiştiğini gördüm ve şifresi değişmişti 20 lira için 2 tane konu açtım ne kadar yüzsüzlük diğer konumda cem abi bana güveniyor falan neyse adminler ilgilenir

resimler:

@Al Simmons @Zns @Mectruy @l33t
bakim

baznx 

Rating - 0%
dostum gerekli açıklamayı yaptım dolandırıcı olsam zaten hesap iadesi neden yapayım?, 4 gün sonra mı çekeyim hesabı? ayrıca ben sana hesap iadesi yaparken bir garanti vermedim eğer senden kaynaklı birşey yoksa. bana ne garanti olarak birşey sordun ne birşey. hesabın senden çalınması gayet doğal altında parmağın yoksa. garanti alıpta çalınsa amenna hem garanti istemiyorsun + olarak bana bile danışmadan üzerime şikayet konusu açıyorsun. sen böyle konu açınca benim kendi müşterilerim bana yazıyor
Herşeye tamam diyelim tamaö dedik hesap neden beni ve arkadaşlarımı şikayet ediyor konuyu açtıktan sonra hesab adı değişiyor veya hesap kapanıyor konuyu açtıktan sonra olması biraz saçma değil mi

131,543Konular
3,269,095Mesajlar
315,371Kullanıcılar
vforjetSon Üye
Üst Alt