Roodmicks Ve 20 Lira

Öncelikle Spy Adminleri Amacım 20 Lira Değil Asla O Kadar Da Düşmedim Ama Şuna Gülüyorum Forumda Böyle forumda söylüyor ve para iademi yapmıyor gerçekten tuhaf 😄 3 kere...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle Spy Adminleri Amacım 20 Lira Değil Asla O Kadar Da Düşmedim Ama Şuna Gülüyorum ForumdaScreenshot_2021-08-21-12-28-23-460_com.android.chrome.jpg

Böyle forumda söylüyor ve para iademi yapmıyor gerçekten tuhaf 😄

3 kere uyardım şikayet edecem diye şimdide mesajlara bakmayınca söyledim 20 liramın peşinde değilim gene mesajlara bak ben sana 100 verecem neyse konuşma ssllerimiz ektedir

İyi forumlar

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Öncelikle Spy Adminleri Amacım 20 Lira Değil Asla O Kadar Da Düşmedim Ama Şuna Gülüyorum ForumdaEkli dosyayı görüntüle 23165

Böyle forumda söylüyor ve para iademi yapmıyor gerçekten tuhaf 😄

3 kere uyardım şikayet edecem diye şimdide mesajlara bakmayınca söyledim 20 liramın peşinde değilim gene mesajlara bak ben sana 100 verecem neyse konuşma ssllerimiz ektedir

İyi forumlar
Canım o numaraya giriş yapamıyorum bana ait değil birşey yazdıysan engellemedim yada birşey yapmadım sanırım 2 hafta falan önce aldım yaz bana iadeni yapayım boş konuşmasın bazı açığımı arayan veletler

Cem abi benim birşey çalmayacağımı bilirken kimsenin yaptığı muamele gram sikimde değil gelsin iadesini yapayım bunu demek rağmen arkamdan konuşan önümdkeini yiyebilir
Sen kendini biliyorsan etrafında ki insanların düşüncelerini umursamaman gerek. İadeni yap geç. Konuyu uzatmanın bir anlamı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,406Konular
3,282,017Mesajlar
318,995Kullanıcılar
ademarslan60Son Üye
Üst Alt