Roodmicks Ve 20 Lira

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baznx 

https://www.teknolojikalbi.com/
Rating - 0%
Öncelikle Spy Adminleri Amacım 20 Lira Değil Asla O Kadar Da Düşmedim Ama Şuna Gülüyorum ForumdaScreenshot_2021-08-21-12-28-23-460_com.android.chrome.jpg

Böyle forumda söylüyor ve para iademi yapmıyor gerçekten tuhaf 😄

3 kere uyardım şikayet edecem diye şimdide mesajlara bakmayınca söyledim 20 liramın peşinde değilim gene mesajlara bak ben sana 100 verecem neyse konuşma ssllerimiz ektedir

İyi forumlar

Roody

TOKATÇI

SOYTARI
Rating - 100%
Öncelikle Spy Adminleri Amacım 20 Lira Değil Asla O Kadar Da Düşmedim Ama Şuna Gülüyorum ForumdaEkli dosyayı görüntüle 23165

Böyle forumda söylüyor ve para iademi yapmıyor gerçekten tuhaf 😄

3 kere uyardım şikayet edecem diye şimdide mesajlara bakmayınca söyledim 20 liramın peşinde değilim gene mesajlara bak ben sana 100 verecem neyse konuşma ssllerimiz ektedir

İyi forumlar
Canım o numaraya giriş yapamıyorum bana ait değil birşey yazdıysan engellemedim yada birşey yapmadım sanırım 2 hafta falan önce aldım yaz bana iadeni yapayım boş konuşmasın bazı açığımı arayan veletler

Roody

TOKATÇI

SOYTARI
Rating - 100%
Emredersiniz roodmicks hazretleri. İade yap veya dolandırıcıların gördüğü muameleyi gör.
Cem abi benim birşey çalmayacağımı bilirken kimsenin yaptığı muamele gram sikimde değil gelsin iadesini yapayım bunu demek rağmen arkamdan konuşan önümdkeini yiyebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,524Konular
3,268,970Mesajlar
315,336Kullanıcılar
Üst Alt