Roodmicks ve berbat üslubü

Rating - 0%
Üyelerden Roodmick ile yaşadığım olay:

Ya bana instagram hesabımı açıcağını söyledi kapora istedi ben de gönderdim daha sonra bana mail geldi kod gönderdim instagrama bana ohoo kesin açıldı hesap dedi bende güvendim ona bari hesap açılmadan göndereyim iyi birine benziyor dedim ancak ininaline gönderirken açıklamaya ininal numarasını yazmayı unuttum ve para ona gitmedi ben de ona para bana geri gelince gönderirim dedim ki hesabın açılıcağını sanıyorum hala aradan 4-5 gün geçti hala hesap açılmadı ininalde 3 gün sonra geri ödeme yaptı ancak bu aradaki süreçte sabahın 6 sında aramalar mı dersin uyandırmalar mı dersin tehditler mi dersin neler neler en sonda instagramını da buga soktum dedi asla açamazsın dedi ve whatsappını da kapatıyorum dedi engelledi ne yani bu çocukluk?

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
Üye hakkında açılan konularda herhangi bir kanıt olmadığı sürece bir işlem yapılamayacaktır, açtığınız şikayet konularında ekran görüntüsü vb kanıtları eklemeyi unutmayın.

Roody

TOKATÇI

SOYTARI
Rating - 100%
Beyler bakın bu olaydan 3 gün geçti sadece arkadaş hesap açımı için bana yazdı bende açabileceğini söyledim genellikle ihlal yiyen hesaplarda mail gelince hesao açılır şu salağın attığı resme bakın buraya koydum instagramın kabul edeceğini zannediyor gerizekalı kardeşim bu yüzden hesabı açılmadı. Üstelik biz kendisiyle mail gelince para geleceğine anlaştık ve gönderdi. Fakat para gelmediğinden ona geri gitti bu sefer atamayı tercih etti yani anlaşmasından döndü. Yanlış anlamayın hesap açılmadan atmaz ye bir savunma cümlesi yok çünkü bunu kabul etti açılmazsa para iadeni yaparım dedim ve kendisi anlaşmasından döndüğü için ve yanlış fotoğraf attığı için sürekli kendi hesabının nickine ait formlar yollayarak buga soktum hesabını. Ayrıca ben kendisine yolladığı kapora olan 10 tl yi yollarım dedim zaten topu topuna 10 tl attı fakat istemedi geri bu tür aptalca paylaşım yapanların forumda barınmasıma gerek yok

Rating - 0%

Ya bana instagram hesabımı açıcağını söyledi kapora istedi ben de gönderdim daha sonra bana mail geldi kod gönderdim instagrama bana ohoo kesin açıldı hesap dedi bende güvendim ona bari hesap açılmadan göndereyim iyi birine benziyor dedim ancak ininaline gönderirken açıklamaya ininal numarasını yazmayı unuttum ve para ona gitmedi ben de ona para bana geri gelince gönderirim dedim ki hesabın açılıcağını sanıyorum hala aradan 4-5 gün geçti hala hesap açılmadı ininalde 3 gün sonra geri ödeme yaptı ancak bu aradaki süreçte sabahın 6 sında aramalar mı dersin uyandırmalar mı dersin tehditler mi dersin neler neler en sonda instagramını da buga soktum dedi asla açamazsın dedi ve whatsappını da kapatıyorum dedi engelledi ne yani bu çocukluk?

Rating - 0%
sen kımsın kı hesap acmadan neye gore kapora ıstıyorsun ınstagramda mı calısıyorsun kesın acıldı dıye cevap verebılıyorsun kolpanın tekı bot takıpcı ve hesap satmaya devam mı ????????????

Rating - 0%

Roody

TOKATÇI

SOYTARI
Rating - 100%
Anti Rood
sen kımsın kı hesap acmadan neye gore kapora ıstıyorsun ınstagramda mı calısıyorsun kesın acıldı dıye cevap verebılıyorsun kolpanın tekı bot takıpcı ve hesap satmaya devam mı ????????????
Anti Roodmick fanları toplanmış uza konuşmana izin vermiyorum tokatçı bilader

131,535Konular
3,269,047Mesajlar
315,360Kullanıcılar
zikovxdSon Üye
Üst Alt