@Zns halen satış yapmıyorum dün bana gelen admin uyarısında sonra satışı bıraktım. Küfür konusunda ise kendisine ettiğim küfür yok, arkadaşıyla küfürleştim.
KUDURMA kardeşim@roodmicks gel buraya kaşar pezeveng bide asker çocuğuyum diuyor
Noldu niye pp kaldırdınKUDURMA kardeşim
Jzkszjeijsowjsisksekdkiekdskjdududdjkddjjdxjddjjddjjdjdjsjdjdjxjdjjdjdjdjjddjdj@Zns halen satış yapmıyorum dün bana gelen admin uyarısında sonra satışı bıraktım. Küfür konusunda ise kendisine ettiğim küfür yok, arkadaşıyla küfürleştim.
askeriyeyi bari kirletme ibinenin cocuguKUDURMA kardeşim
DÜN akşam ben böyle birşey yazmadım inceleyin
Askeriyeyi kirleten kim? Kurban ol askerlere.askeriyeyi bari kirletme ibinenin cocugu
Sen .d sen yazık babana para ver diyince vermiyor mu laAskeriyeyi kirleten kim? Kurban ol askerlere.
Banlanacaksın biliyorsun değil miaskeriyeyi bari kirletme ibinenin cocugu
En iyi sensin😜😜 hesap uçtu beler en iyi sensinBanlanacaksın biliyorsun değil mi
Orayami takıldın ? Ondan önceki günde olabilir sonuçta sana satış yasak dememize rağmen bize işinize bakın sizene vb. + Küfür ettin raporlarda hepsi var onların kafanı yorma senDÜN akşam ben böyle birşey yazmadım inceleyin
Daha fazla yazmayın knk prim vermeyin adminler gerekeni yaparKonuya yanıt da atamıyor haksız olduğu için ipsini nasıl alabilirim bu bebenin
merak etme kolay kolay gitmemBanlanacaksın biliyorsun değil mi

Birşey olmayacak knk, bu arada aşağıdaki arkadaş Banlanacak.tokat yok birşey yok. Küfür yüzünden ban yemiştim. Satış yüzündende uyarı, boş konu.Daha fazla yazmayın knk prim vermeyin adminler gerekeni yapar
ver o zaman parasını biladerBirşey olmayacak knk, bu arada aşağıdaki arkadaş Banlanacak.tokat yok birşey yok. Küfür yüzünden ban yemiştim. Satış yüzündende uyarı, boş konu.