Root lastromance sana son uyarım !!!!

@Mectruy daha bugün telegramdan konuştuk foruma çok büyük katkı ve değer sağladım daha büyük bir işi için mesaj atıcaktım kafamda bir plan vardı ve daha açacağım 5 vip konusu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Mectruy daha bugün telegramdan konuştuk foruma çok büyük katkı ve değer sağladım daha büyük bir işi için mesaj atıcaktım kafamda bir plan vardı ve daha açacağım 5 vip konusu daha vardı

@Lastromance bana hakaret etmis ve bir daha hiçbir konumu vip bölümüne taşinmicanmı yazmis

root bile olsan forumda yetkinin yetemeyeceği şeyler var

fakat @Lastromance konumun altına gelmiş ve bana hakaretli 2 tane mesaj atmış yok kölenmiyiz git vip al gibi hakaret içerikli mesajlar atmıs

ben burda bu kadar kaliteli konuyu 6 senelik hatrı sayılır dostum cem abi için ve foruma ve vip üyelere katkı sağlasın faydam olsun onların bu ekonomik krizdeki ülkede 100 dolar 200 dolar kazanmasını sağlamak amacıyla arşivimi açtım

@Lastromance seni uyarıyorum o mesajlarını sil ve özür mesajını at

az insaflı olun cem abiye saygınız olsun herşeye uğraştırmayın adamında bir vakti zamanı var

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
"hatrı sayılır dostum cem abi" nasıl bir cümle la, abi ve dost aynı cümle içinde kullanılırmı?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,762Konular
3,283,241Mesajlar
318,002Kullanıcılar
leastoneSon Üye
Üst Alt