10k tokatlıyor demek istemiş olmayasıneminmisin rooter olduğuna o herif openi bile 10kdan aşşağı yapmıyor aq 50tlye düşmez ki
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
10k tokatlıyor demek istemiş olmayasıneminmisin rooter olduğuna o herif openi bile 10kdan aşşağı yapmıyor aq 50tlye düşmez ki
🙈10k tokatlıyor demek istemiş olmayasın
kınık para yok 35tlye hepsini alim ama coinler öndenKnj coinlerim satilik istiyon mu
client ile %100 yapay cinsellik açtığını söyleyen sünepe hem 4k 10k kazanan adam 50 tl tokatlarmıeminmisin rooter olduğuna o herif openi bile 10kdan aşşağı yapmıyor aq 50tlye düşmez ki

am biti olmaktan gurur duyuyorumHer kelleden ses çıkmasın şikayetci yönetici ve şikayet edilen konu ile ilgilenir.Ceza sonucu diğer kişiler (am bitleri) yani sizler konuya dahil olup içlerinden geçeni yazabilir![]()
O herif 10k parayi bir arada görse aklı gider amk neden bahsediyorsuneminmisin rooter olduğuna o herif openi bile 10kdan aşşağı yapmıyor aq 50tlye düşmez ki
bu dark diktatör diyom inanmıyonuzHer kelleden ses çıkmasın şikayetci yönetici ve şikayet edilen konu ile ilgilenir.Ceza sonucu diğer kişiler (am bitleri) yani sizler konuya dahil olup içlerinden geçeni yazabilir![]()
coinlerim ucuzdan satilik sikisek saO herif 10k parayi bir arada görse aklı gider amk neden bahsediyorsun
Yaw karımın hakkini savunuyorum bi susHer kelleden ses çıkmasın şikayetci yönetici ve şikayet edilen konu ile ilgilenir.Ceza sonucu diğer kişiler (am bitleri) yani sizler konuya dahil olup içlerinden geçeni yazabilir![]()
konudan bagımsız bu cocuk arkadaşımıda dolandırdı güvenmeyin
umarım iyiliktir.Ekli dosyayı görüntüle 35616
oysa ki bana iyilik yaptığını düşünmüştüm.
vay amkEkli dosyayı görüntüle 35616
PSADOPKWQMKŞLEMKLŞWQDMKŞLWQMKŞLEMWQKŞLEMKŞLSADMKŞWQMŞÖLEMŞÖLSADMKŞLSAMŞÖLWQŞLMÖEŞÖLSADWQŞOEMLŞASDMKŞQMŞLEŞLWQMDMŞÖLSALMKEMŞÖLWEŞÖLSAŞÖLDÖLŞWQEŞLŞLWQÖEŞÖLWQEQWEPSADOPKWQMKŞLEMKLŞWQDMKŞLWQMKŞLEMWQKŞLEMKŞLSADMKŞWQMŞÖLEMŞÖLSADMKŞLSAMŞÖLWQŞLMÖEŞÖLSADWQŞOEMLŞASDMKŞQMŞLEŞLWQMDMŞÖLSALMKEMŞÖLWEŞÖLSAŞÖLDÖLŞWQEŞLŞLWQÖEŞÖLWQEQWEcOİN Satılıtkrı 20tl yanında 7 sülalemde hediye
PSADOPKWQMKŞLEMKLŞWQDMKŞLWQMKŞLEMWQKŞLEMKŞLSADMKŞWQMŞÖLEMŞÖLSADMKŞLSAMŞÖLWQŞLMÖEŞÖLSADWQŞOEMLŞASDMKŞQMŞLEŞLWQMDMŞÖLSALMKEMŞÖLWEŞÖLSAŞÖLDÖLŞWQEŞLŞLWQÖEŞÖLWQEQWEPSADOPKWQMKŞLEMKLŞWQDMKŞLWQMKŞLEMWQKŞLEMKŞLSADMKŞWQMŞÖLEMŞÖLSADMKŞLSAMŞÖLWQŞLMÖEŞÖLSADWQŞOEMLŞASDMKŞQMŞLEŞLWQMDMŞÖLSALMKEMŞÖLWEŞÖLSAŞÖLDÖLŞWQEŞLŞLWQÖEŞÖLWQEQWE

en son banada öyle demişti yapay açarsan 2500 tl diye gittim yazdım görüldü attıolm öyle demeyin lan bu adam en kıral medyacıdır
yapaydan kapanan hesaplarınızı garanti açıyormuş(!)
bundan başka kimse açamıyormuş öyle demişti en son

ya ne açıklaması yapıcak şutt@R00T3R 'ın açıklama yapması için tam 6 saati var, yoksa maalesef, dolandırıcılıktan fly spyairlines
ya ne açıklaması yapıcak şutt
kardeşim doğru diyorsun doğru haklısın da birde şu yandan bakya ne açıklaması yapıcak şutt
allah çarpsın bana da yazdı bugünEkli dosyayı görüntüle 35616