ROOTZEYNUSX DOLANDIRICIDIR

Selamlar spyhackerz.org ailesi bügün işlerimizi engelleyen olası müşterilerimizin güvenini sarsan insanları dolandıran paralarını alıp engelleyen hiç bir şey vermeyen maymun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamlar spyhackerz.org ailesi bügün işlerimizi engelleyen olası müşterilerimizin güvenini sarsan insanları dolandıran paralarını alıp engelleyen hiç bir şey vermeyen maymun @rootzeynusx adlı körpe o...cocugunun
insanları nasıl dolandırdığını açıklayacağım

Şimdi dostlar bu maymun evladı her forumda var ve konuları belli spyhackerz'da dahi var 3-4 konusu işi gücü insanları dolandırmak olan bu maymun nasıl dolandırıyor nasıl bu kadar forumlarda konu açıyor ifşa edelim

1- Telegramda DDoS Botnet service vb. şeyler yazınca bu körpe ibnenin kanalları çıkıyor

2- Yabancılardan aldığı sikimsonik C2 üyeliği insanlara ben bunun kaynak kodlarını satıyorum diye kandırıyor veya botnet üyeliği satıyorum diye kandırıyor

3- Paralarını sadece KRIPTO üzerinden alıyor daha sonra mesaj bölümüne kendi telegram nickini yazıp ss alıyor ve dolandırdığı kişiye engeli çakıp banlıyor her yerden genelde yabancılar oluyor
================================================================================================================================================================================
SAKIN AMA SAKIN:
Bu maymundan Botnet, DDoS Servisi almaya kalkışmayın paranız çok fena şekilde gider dediklerinin hiç biri gerçek DEĞİLDİR.

Sayın yetkililer sizdende ricam konuları silmeniz olacaktır
@SpyAdmin @Mectruy
================================================================================================================================================================================
KONULAR:

========================================================================================

Kanıtları atalım hemen:
Bu resimde " BEN GERÇEK SATICIYIM İNANIN BANA BU DA KANITIM" diye bir cümle çıkarırsınız
1688790609131.png
Bu da dolandırdığı kişi ve daha onlarca kişi var
1688790689242.png
===============================================================================================================================================================================
Bu ezikten ddos servisi almayın 3 yıldır bu işi emeğimizle alnımızın teriyle yapıyoruz stajdan kazandığımız paranın yarısını bu işe hercıyorduk gerçekten ddos servisi almak istiyorsanız
===============================================================================================================================================================================
Saygılar
Owner Eternal Stresser
{2021-2023}
CASH

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,265Konular
3,281,576Mesajlar
318,819Kullanıcılar
Üst Alt