Rozetli Tokatçı 100 tl ye tokat atan kaldı mı ya :) (1 Viewer)

selamlar fazla oyalanmaya gerek yok arkadaşın eşşek olduğunu farkettiğim için kanıtları ss lemiştim zaten kendisinden webmail aldım 14 mailin 11 i delivery (geri dönme) sorunu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selamlar fazla oyalanmaya gerek yok arkadaşın eşşek olduğunu farkettiğim için kanıtları ss lemiştim zaten kendisinden webmail aldım 14 mailin 11 i delivery (geri dönme) sorunu yaşadığımız için yani bu oran çok ciddi bir oran 10k mail bassam 500 mail falan ulaşır öyle bir oran bu problemden dolayı ya sorunu çöz ya da iade geç dedim fakat mesajları silmeyi tercih etti.

konusunun linki : https://spyhackerz.org/forum/threads/webmail-satilir.126294/
100 tl ye annesine ilaç almak için tokat atan arkadaşımız : @deax

kanıtlar : ödeme kanıtım 1678743899947.png
mesaja bakmıyor : 1678743873155.png

1678744021045.png
1678744061967.png

@Mectruy @Lastromance @Ritalix @Slowycan @SkullZ

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
inan hiçbir şey sikimde değil ben sanalla alakası olmayan biriyim adam bana gerekli koşulları sordu gidermi gider sınırsız mı sınırsız daha maili sağladım 100₺ verip adam benden deliverysiz mail istiyor :d sürekli sıkboğaz ettiği için de siktir ettim herhangi bir mailinin şifresini de değiştirmedim hala kullanabiliyor. Burda boşu boşuna 100 liramı siktiler diye zırlamasın ya Allah kitap aşkına 100 lira gibi bir para biriminin günümüzde ne kadar değeri var da onun peşine düşebilirim sonra engel sg diyebilirim :D istediğiniz şeyi yapabilirsiniz isterseniz banlayın ama bu adama ben bişi yapmadım hala hizmeti kullanabiliyor 100 lira için benden 1k liralık hizmet istiyor bende dayanamadım engelledim

selamlar fazla oyalanmaya gerek yok arkadaşın eşşek olduğunu farkettiğim için kanıtları ss lemiştim zaten kendisinden webmail aldım 14 mailin 11 i delivery (geri dönme) sorunu yaşadığımız için yani bu oran çok ciddi bir oran 10k mail bassam 500 mail falan ulaşır öyle bir oran bu problemden dolayı ya sorunu çöz ya da iade geç dedim fakat mesajları silmeyi tercih etti.

konusunun linki : https://spyhackerz.org/forum/threads/webmail-satilir.126294/
100 tl ye annesine ilaç almak için tokat atan arkadaşımız : @deax

kanıtlar : ödeme kanıtım Ekli dosyayı görüntüle 38984
mesaja bakmıyor : Ekli dosyayı görüntüle 38983

Ekli dosyayı görüntüle 38985
Ekli dosyayı görüntüle 38986

@Mectruy @Lastromance @Ritalix @Slowycan @SkullZ
escrow yok kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Users who are viewing this thread

133,306Konular
3,280,626Mesajlar
320,136Kullanıcılar
rmzntfnSon Üye
Üst Alt