Rus şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
Gelelim bu arkadaşa bu arkadaş karakter yoksunu bi arkadaştır kaç kez hesap vurdum 41 1 kez parasını istedim onda da para vermedi hadi dedim arkadaşımdır canı sağolsun yine siğneye çektim ardından method sattım buna bu ilk sattığımda da zaten mırın kırın yapıyordu parası fazla geldi ama ücreti sonradan ödemeyi kabul etti ardından 1 hafta geçti ben para istediğimde method vurmuyor diyor methodu saldıktan 3 4 gün sonra da istemiştim elime geçer geçmez atıcam demişti 1 hafta sonra method vurmuyor diyo ulan bu kodum methodu 1 haftada fix yedi işte sana aylarca bu method vurur diye bi teminatta bulunmuşmuyum ben? Methodu sattım kabul ettin olay bitti adam yerine koyup sonra verirsin sorun değil dedim 1 hafta sonra method fix diyor ulan parayı 3 4 gün sonra da istemiştim parayı neden o zaman elime para geçicen vericem dedin? Demekki method vuruyordu ve ekmeğini yedin.

1651583387104.png1651583403803.png1651583411273.png

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
Bilen bilir yakın arkadaşlarıma sürekli 41 attığım oluyor hangisinden ne zaman para at demişim? Hangisine sırt çevirmişim? Ben bana yapılan nankörlüğe karşıyım aga beni enayi yerine koyuyor...

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
Ayrıyetten methodla vuran vuruyor. Sen kullanmayı bilmiyorsun diye oturup sana eğitimmi vericem ben.

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
@rus hiç sanmıyorum o kadar iş yaptık saniyesinde parasını ödemişti bu method 1 hafta içinde fix yemesi sıkıntı değil mi zaten ?
Method halen çalışıyor vuran vuruyor. O beceremiyor diye kalkıp ben ona özel eğitim veremem. Ayrıca ilk başlarda elime geçince atıcam diyip ardından fix demesi ne kadar manidar tarafsız ve objektif ol biraz cano çee

Rating - 0%
Gelelim bu arkadaşa bu arkadaş karakter yoksunu bi arkadaştır kaç kez hesap vurdum 41 1 kez parasını istedim onda da para vermedi hadi dedim arkadaşımdır canı sağolsun yine siğneye çektim ardından method sattım buna bu ilk sattığımda da zaten mırın kırın yapıyordu parası fazla geldi ama ücreti sonradan ödemeyi kabul etti ardından 1 hafta geçti ben para istediğimde method vurmuyor diyor methodu saldıktan 3 4 gün sonra da istemiştim elime geçer geçmez atıcam demişti 1 hafta sonra method vurmuyor diyo ulan bu kodum methodu 1 haftada fix yedi işte sana aylarca bu method vurur diye bi teminatta bulunmuşmuyum ben? Methodu sattım kabul ettin olay bitti adam yerine koyup sonra verirsin sorun değil dedim 1 hafta sonra method fix diyor ulan parayı 3 4 gün sonra da istemiştim parayı neden o zaman elime para geçicen vericem dedin? Demekki method vuruyordu ve ekmeğini yedin.

Ekli dosyayı görüntüle 33244Ekli dosyayı görüntüle 33245Ekli dosyayı görüntüle 33246
@rus açıklama için bekleniyorsun, çocuğa ödemeni neden yapmadın? Ayrıca neden esc kullanmadınız?

rus 

seclusion
Rating - 100%
İlk öncelikle o karakter yoksunu diyen ağzını yüzünü sikerim senin onu belirteyim. 41 ile kapattığın hesapların parasını istememişte şöyleymişte falan filan. Madem bu kadar çok para gözün delikanlı gibi çıkıp isteyecektin öyle karşımda karı gibi sağa sola yatıp yok işte gööönlünden ne koparsa demeyecektin. Methoda gelirsekte methodu çarşamba günü aldım, perşembe günü de methodun vurmadığını elinde olan başka bir methodu atmasını istedim bana dediği şey “tekrar at formu amk” gibisinden bir mesajdı denedim denedim olmadı, farklı şekillerde belirttim yine vurmadı bende sürekli belirttim ve mesajlarıma sürekli geç cevap veriyordu bende siktiri çektim çokta uzatamam. Aşağı kanıtları atıyorum, bu kahpe evladına üç kuruş para ödemem

Ekli dosyalar

• EB3A1B9C-521E-4C23-A472-0E7D5B50E218.png
    EB3A1B9C-521E-4C23-A472-0E7D5B50E218.png
    919.7 KB · Görüntüleme: 29

rus 

seclusion
Rating - 100%
Aynen bro baya yardımcı olmuş baksana, “vuruyor amk” 🤪çee

Ekli dosyalar

• 94C618A8-2DEF-4AD1-93FF-4E41A3234A37.png
    94C618A8-2DEF-4AD1-93FF-4E41A3234A37.png
    859.3 KB · Görüntüleme: 28
  • 04681A3F-D523-425C-9674-A3D0B1D1F2EB.png
    04681A3F-D523-425C-9674-A3D0B1D1F2EB.png
    907.5 KB · Görüntüleme: 28

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
İlk öncelikle o karakter yoksunu diyen ağzını yüzünü sikerim senin onu belirteyim. 41 ile kapattığın hesapların parasını istememişte şöyleymişte falan filan. Madem bu kadar çok para gözün delikanlı gibi çıkıp isteyecektin öyle karşımda karı gibi sağa sola yatıp yok işte gööönlünden ne koparsa demeyecektin. Methoda gelirsekte methodu çarşamba günü aldım, perşembe günü de methodun vurmadığını elinde olan başka bir methodu atmasını istedim bana dediği şey “tekrar at formu amk” gibisinden bir mesajdı denedim denedim olmadı, farklı şekillerde belirttim yine vurmadı bende sürekli belirttim ve mesajlarıma sürekli geç cevap veriyordu bende siktiri çektim çokta uzatamam. Aşağı kanıtları atıyorum, bu kahpe evladına üç kuruş para ödemem
Tekrar at dedim çünkü methodu kullanamadığını biliyordum senin o karakterini sikerim. Method hala çalışıyor.

rus 

seclusion
Rating - 100%
Tekrar at dedim çünkü methodu kullanamadığını biliyordum senin o karakterini sikerim. Method hala çalışıyor.
Kullanamamak ne yarram madem kullanamıyorum gelip göstereceksin, 10 tane hesap denedim hiçbiri uçmadı. Ben ddos scripti sattığımda sourceları salıp kullanamayınca tekrar dene mi diyorum amk çee

Rating - 0%
@Slowycan parayı almadan methodu vermemeliydin, @rus methodun çalışmadığını söylüyor çalışmayan bir şeyde ödememek istemekte haklı. Escrow da kullanılmadığınız için yapılacak bir şey yok. Methodu paradan sonra vermeliydin. Üst yönetim farklı bir şey diyene kadar konu kilit

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
Kullanamamak ne yarram madem kullanamıyorum gelip göstereceksin, 10 tane hesap denedim hiçbiri uçmadı. Ben ddos scripti sattığımda sourceları salıp kullanamayınca tekrar dene mi diyorum amk çee
İkisi benzer şeylermi? gerizekalı senin sik kırığı ddos scriptin ile method aynı kavrammı dingil.

Rating - 95.8%
İki tarafıda dinledim, iki taraf ilede bizzat konuştum, işim gücüm arasında hemde ama olsun maksad adalet sağlamak değilmi ? biz Adalet bölümünü boşuna terk etmedik zamanında, şimdi konuya dönelim.

Slowy adlı üyemiz 400 papel dolandırıldığını iddia ediyor, Method satmış Rus adlı arkadaşa , Rus'un ise o ara parası yokmuş ancak biyerden alacağı ödemeler varmış ve bunu Slowye bildirmiş, Slowy de tamam Rus demiş yani güvenerekden methodu bu şekilde satmış, normalde aralarında güven bağı bizi hiç ilgilendirmez escrow kullanmak zorunlu babanla bile alışveriş yapıyorsan ve baban spy da üye ise escrow kullanman lazım ? ancak Slowy bu kuralımızı 1 defa burada ihlal etmiş, ikinci ihlali ise hiç ödeme almadan method vermesi olmuş, yani Ticaretin ve tabiatın kanununa aykırı şekilde işler yapınca mağduriyet ben geliyorum demiş zaten ! Slowyi insanlara güvendiği için suçlayamayız tabiki ancak spyhackerzin kurallarına uyulması gerekir çünkü bu kurallar acı tecrübelerden sonra yazıldı, neyse Rus adlı üyemiz methodu almış vurmaya çalışmış birkaç hesaba hesaplar kapanmamış ? evet kapanmamış sonra Slowy adlı arkadaşa yazmış Slowy kısa bir cevapla "vurur" yazıp başka bişey yazmamış, aradan yine günler geçmiş Rus hala biyerlere vurmaya çalışmış ama vurulmuyormuş ? Slowye yazmış tekrar ancak Slowy çok kısa şekilde "vurur aq" yazıp diğer cevbıda uzun saatler sonra atmış yani ikili arasında iletişim berbat durumda ! rus adlı üyede bakmış ne method çalışıyor nede slowy ilgileniyor, bari başka çalışan method sal slowy demiş ancak slowy yok method felan sana amına korum senin paramı ver demiş ! rus da zaten methoda para ödemeden almış olmanın korkunç avantajını kullanıp parasını ödememiş, olaylar özet olarak böyle patlamış arkadaşlar.

Yaptığım görüşmelerde, methodu satın alan rus'a kapatmak istediğin hesabı ver Slowye sana çalıştığını göstersin ve kapatsın sende ödemeni yap dedim, eğer rus hesabı verip slowy kapatamazsa ozaman işlem uygulancaktı ancak rus kendisine ağır hakaretler edildiği için bundan sonra bedavaya bile verse Slowyden birşey kabul etmediğini belirtti, işin içine ağır küfürler girdiği için benim çözüm önerim malesef burada diskalifiye olmuş oldu.

Sonuç: iki üyenin karşılıklı - eksi feedback atma hakkı olduğuna karar verilmiştir , bunun dışında spyhackerz olarak bu konuda sorumluluk kabul edemiyoruz escrow kullanılmadığı sebebiyle.

Çıkarılacak dersler:

1- Method veresiye verilmez, method aide edilmez.
2- Methodu ön ödemesiz veriyorsan sattığın kişinin başında durup tek tek gösterip çalışmasını sağlamalısınki paranı alabilesin, zaten ödemesiz önden vermişin methodu ne diye kendi haline bırakıyorsun müşteriyi ? müşteri en ufak akslikte kıllanır ve ödemek istemez, ticarette kuraldır bu.
3- Ticarete arkadaşlık karıştırılmaz
4- Ticaret tamamen sonlanmadıkça birbirinize küfür etmeyin, çözüme gidilecek konuda böylece tıkanır kalır.
5- Escrow kullanın, kullansaydınız hiçbir mağduriyet olmazdı.

Rating - 95.8%
Üyeler anlaşmaya varmış gördüğünüz üzere eğer ogün bu arkadaşlardan birini banlasaydık ne olucaktı ? denge politikamızın faydaları işte..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,565Konular
3,269,215Mesajlar
315,424Kullanıcılar
AminemSon Üye
Üst Alt