Cümleten selamün aleyküm , epey bir zaman oldu sanırım : ) tanıyanlar vardır muhtemelen . eskilerden kalan var mı yok mu bilmiyorum ama tüm dostlara selam olsun . öncelik...
hey gidi akıp giden zaman , hos gördük mec ustahey gidi uzi hoşgeldin. Artık burlarda olursun.
hos gördük sağ ol agaaleykümselam eski ağabey hoşgeldin :d
konu acarken yaktım ben zaten aha hos gördük sağ olhoşgeldin dostum eskileri görünce mutluluk sigarasi yakiyorum
hos gördük sağ ol dostumA.S. Hoşgeldin ^^
hos gördük zamanımız oldugu sürece buraralardayız insAllahHoş geldin hocam kalıcı olman dileğiyle
Surda zone plugin olsa oturup 1.nci icin kapissak uzi hghey gidi akıp giden zaman , hos gördük mec usta
hos gördük sağ ol aga
konu acarken yaktım ben zaten aha hos gördük sağ ol
hos gördük sağ ol dostum
hos gördük zamanımız oldugu sürece buraralardayız insAllah
Hos gördük kardeşim : ) Eskileri yasatmak adına daha fazla paslanmamak sartı ile kapışırızSurda zone plugin olsa oturup 1.nci icin kapissak uzi hg![]()
Sağ ol kardeşim hoş bulduk .Aleyküm Selam hoşgeldiniz
hoşgeldin reis ben tanımam seni ama oldlar iyidir kalıcı olman dileğiyle iyi forumlarCümleten selamün aleyküm , epey bir zaman oldu sanırım : ) tanıyanlar vardır muhtemelen .
eskilerden kalan var mı yok mu bilmiyorum ama tüm dostlara selam olsun .
öncelik mec ustanın halen siteyi ayakta tutup aktif olması güzel bir duygu .
tekrardan hayırlı olması dileğiyle![]()
Oooo can kardeşim uzun zaman oldu kayıplardayım(z) seni gördüğüme sevindim ( :Hayatımda feysten ekelyip bu kadar ortadan kaybolan bir kişi daha tanımadım. HG gökhan reis özlettin.
maxos-m4xos-mert-merdonline hepsi yada![]()
Sağ ol kardeşim hoş bulduk .hoşgeldin reis ben tanımam seni ama oldlar iyidir kalıcı olman dileğiyle iyi forumlar
Seni görmek de güzel kardeşim hos gördük sağ ol : )mazi kalbimde yaradır hoşgeldin kardeşim
Aynen öyle kardeşim zaman akmıs gitmis simdi yine bir yerlerde kalp atar gibi kendimizi belli ettiriyoruzaleykum selam
hoşgeldin
seni bi ara yanilmiyorsam Justic3.Co da gormustum enson 2012 falandi
hackin hizli zamanlari idi
EyvAllah dostum sağ ol : )HOŞ GELDİN MERMİDEN HIZLI GİDİLEN ZAMANLARIN BROSUSİNCE 2011
Hoş bulduk kardeşim sağ olHoşgeldin reis
Eskilerden senin gibi değerli insanları görmek bir ayrı güzel ön plandasınız bizim için : ) kısmet diyelim Prens'imUzi hg kardesim eskiler olmasa buranın tadımi çıkar
Bu arada sunuda belirtim her siteye uzi ile üye oluyoruz ama hiç tanışmadık
Hoş gördük kardeşim sağ olHoşgeldin hocam
Oooo nusaybinli'm ( : seni burda da gördüm ne güzel , sevindim . Aynen senin bildiğin tanıdığın uzman benimSen bizim uzman mısın yoksa
Kardeşim nasılsın ya vallahi geçen gün aklima geldin eski indexleri karıştırıyordum nickini gördüm duygulandım özledim vallahi seni. Gece konuşalım şuan işteyim eskileri yad edelimOooo nusaybinli'm ( : seni burda da gördüm ne güzel , sevindim . Aynen senin bildiğin tanıdığın uzman benim![]()
Özelden yazıyorum sana kardeşimKardeşim nasılsın ya vallahi geçen gün aklima geldin eski indexleri karıştırıyordum nickini gördüm duygulandım özledim vallahi seni. Gece konuşalım şuan işteyim eskileri yad edelim
Ooooo değerli insan . DAYI seni görmek ne güzel hoş gördükoy uzi hoşgeldin![]()
Hoş bulduk kardeşim sağolasınHoşgeldin kardeşim![]()
EyvAllah hoş gördükHoşgeldin