R
Rolesa
TamamBekle sen![]()
TamamBekle sen![]()
Hacking işlemlerinin içerisinde veri hırsızlığıda vardırlan adama diyoz gel sana panel verelim belki bilmlyodur öğretelim mal neresiyle anlıyo bende 2 hafta önce ye kadar pek bilmiyodum tmm mı senin gibi yapmadım öğrendim ne demişler. Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır ben bu zihniyetle hep yola çıktım tmm mı bide ettiğin küfürleri duymamış gibi yapıyom neymiş kameraları kilitleme,araç bilmem ne, buluetooth sızma olm bunlar hırsızlığa giriyo yok sızmıyo dersen bizde burda c4 yapımını paylaşalım amk burası ayyıldız veletlerinin yeri değil tmm mı burası spyhackteam bunu bil !!!
Hacking işlemlerinin içerisinde veri hırsızlığıda vardır
Bir siteye girdiğin zaman sadece dosyaları editleyip uyari.html bile atsan veri hırsızlığı ile aynı kefeye girersin.
İnsanlar hack terimini legal birşey zannediyor. Tuhaf.
Bu arada atıştığın kişiye dikkat et.
HeStalker Sen misin ?
Aga pc açılmıyor amk qoqoqooq on yükleme dosyasını silmişim hatırlamıyorum otomatik oluşturmuyor net cafede usb biçimlendirip yeni sistem kurcam 2-3 gün yokum haberin ola
Olm işletim sistemlerinden alıp vermediğin ne amk ndncmdmfjtAga pc açılmıyor amk qoqoqooq on yükleme dosyasını silmişim hatırlamıyorum otomatik oluşturmuyor net cafede usb biçimlendirip yeni sistem kurcam 2-3 gün yokum haberin ola
Aga aynen öyle yaOlm işletim sistemlerinden alıp vermediğin ne amk ndncmdmfjt
Hergün bi işletim sistemi değişion nsbcnenfk
Sana pilgisayar alaçam hemde ellemeliiAga aynen öyle ya
1 çikoTayt yetmez banaSana pilgisayar alaçam hemde ellemelii
1 çikotayt jdnfkdnf aw aw aw
Neyse şu pc'ni düzelt en erken zamanda
Şu linux hakkında hala senden öğrenmem gereken bişeyler var bıremin
<3
Aw aw aw yaw bu ne kadar asabidir ha1 çikoTayt yetmez bana![]()
qwE:qwE:wqE:qw.Aw aw aw yaw bu ne kadar asabidir ha
Seni sevdim sana 2 çikoTayt alacam a böyle ellemeli mdndmfmrf engin benim şoförr cnfksnhdke