Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Attığımız Domain Methodu Sadece Adminlerin Göreceği Şekilde Gizlediniz Peki Neden
Kullanıcılara Sunmak istemiştik ama illaha siz kendiniz kullanmak istiyorsanız birşey diyemem...
Sadece Adminler değil emeği geçen üyeler (major vs.) veya vip üyeler görebiliyor.Prive taşınması iyi olmasına rağmen istemiyorsanız adminler çıkarır zaten sıkıntı yok.
Sadece Adminler değil emeği geçen üyeler (major vs.) veya vip üyeler görebiliyor.Prive taşınması iyi olmasına rağmen istemiyorsanız adminler çıkarır zaten sıkıntı yok.
Onlara Ben Daha Özel Bir Domain Method Atarım Kimsenin Elinde Bulunmayanlardan ama Bu Method Tarafımca Bulundu Tüm Üyelerin Görmesini İstiyorum Tüm Kullanıcılara Açarlarsa Çok Mutlu OIurum.
Onlara Ben Daha Özel Bir Domain Method Atarım Kimsenin Elinde Bulunmayanlardan ama Bu Method Tarafımca Bulundu Tüm Üyelerin Görmesini İstiyorum Tüm Kullanıcılara Açarlarsa Çok Mutlu OIurum.
Yasal Uyarı: spyhackerz.org, 5651 sayılı Kanun kapsamında “Yer Sağlayıcı”dır. Sitedeki içerikler, X, Instagram ve Facebook’ta olduğu gibi, ön onay olmadan tamamen kullanıcılar tarafından paylaşılır. Bu nedenle spyhackerz.org, kullanıcı içeriklerini veya hukuka aykırı paylaşımları izlemek, denetlemek ve araştırmakla yükümlü değildir. Site bünyesinde herhangi bir “saldırı ekibi” bulunmamaktadır ve Türkiye’deki internet sitelerine yönelik zararlı faaliyet yürütülmez. SPYHACKERZ, üyelerin bireysel olarak gerçekleştirdiği hacking içerikli forum faaliyetlerinden sorumlu değildir. spyhackerz.org adı kullanılarak bir saldırı yapılması halinde tüm sorumluluk yalnızca ilgili üyeye aittir.