Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
VİRÜSLÜ DOSYA OLDUĞU İÇİN SİLİNDİ
ne bu kardesim virüs total falan yok linki kısaltmissin direkt apk atıyosun*** Hidden text: cannot be quoted. ***
(Ekli görsel 1.5 aylık kazancımdır)
Virüs total tarat kendin virüs değil zatenne bu kardesim virüs total falan yok linki kısaltmissin direkt apk atıyosun@Al Simmons
loook*** Hidden text: cannot be quoted. ***
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
bakalım*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Adminler uygulamayı inceleyebilir virüs çıkar ise sınırsız ban yemeyi kabul ediyorum.
cekım lımıtı ne mınımum cekım nedır*** Hidden text: cannot be quoted. ***
20 TLcekım lımıtı ne mınımum cekım nedır
telefonun anası agladı nasıl vırus yok kankaAdminler uygulamayı inceleyebilir virüs çıkar ise sınırsız ban yemeyi kabul ediyorum.
telın anasını aglattı kımse ındırmesın
werfqwerfqw*** Hidden text: cannot be quoted. ***
hem vırus var hem uygulama ızınlerı aldıktan sonra kendını yok edıyor nedense tel suan ıptalAdminler uygulamayı inceleyebilir virüs çıkar ise sınırsız ban yemeyi kabul ediyorum.
ÜYE BANLANDI.Adminler uygulamayı inceleyebilir virüs çıkar ise sınırsız ban yemeyi kabul ediyorum.
geçmiş olsun knk yöneticilerden rets in ip adresini alıp git siber suçlara verhem vırus var hem uygulama ızınlerı aldıktan sonra kendını yok edıyor nedense tel suan ıptal
yazacam ıbrahım beye bu arkadası sıber suclara verıcem telın anası agladı gerekenı yapıcamgeçmiş olsun knk yöneticilerden rets in ip adresini alıp git siber suçlara ver
KONU KİLİTÜYE BANLANDI.