Sağlam bankacılık

resim kaldırıldı , bakaya bildirin açığı. Bankacılara , sigortacılara selam olsun.

resim kaldırıldı , bakaya bildirin açığı.

Bankacılara , sigortacılara selam olsun.

Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Açığı public etmezsın zaten de , bu tür bilgileri yayınlamak sağlıklı bir haraket değil. Yerinde olsam toplu bir şekilde birden fazla mail kontrol edebilecegim bir yazılım ile tüm mailleri izlemeye alır elimdeki bilgileri arttırmaya çalışırdım.
Ne kadar sessiz olursan okadar çok şey duyarsın..

Açığı public etmezsın zaten de , bu tür bilgileri yayınlamak sağlıklı bir haraket değil. Yerinde olsam toplu bir şekilde birden fazla mail kontrol edebilecegim bir yazılım ile tüm mailleri izlemeye alır elimdeki bilgileri arttırmaya çalışırdım.
Hey bro özelden yazdım bı bak

Açığı public etmezsın zaten de , bu tür bilgileri yayınlamak sağlıklı bir harak.et değil. Yerinde olsam toplu bir şekilde birden fazla mail kontrol edebilecegim bir yazılım ile tüm mailleri izlemeye alır elimdeki bilgileri arttırmaya çalışırdım.

İşlemler çift amazon sunucularında yapılıyor, amacım forumun düşünce sınırlarını genişletmek, şuan her türlü seçenekleri düşünüp not alıyorum dediğin gibi daha fazla bilgiye erişim sağlamak amacım olurda birşey çıkmazsa açığı ileteceğim kendilerine, yorumun için teşekkürler benim gibi düşünen birini görmek sevindirici.

@Flippin , dostum bankacılar aralarında ıcq tarzı bir sohbet yazılımı kullanıyorlar mail harici. Anlık konusmalar ve mesajlaşmalar için. Elindeki listede standart user harici müdür , yetkili vs birisi varsa iletişim için kullanılan yazılıma - username-pass gibi bilgiler edinip anlık konusmalara kadar takip edebilirsin. Kesinlikle o maillerin hepsini detaylı incelemeni öneririm.

132,183Konular
3,276,244Mesajlar
317,064Kullanıcılar
hacker12_34Son Üye
Üst Alt