Sağlam iş mevcut, bi defa yapıldı 2. Defa yapılacaktır ilgilenen yazsın

Konu Özeti

Daha önce gerçekleştirilmiş ve 300 bin TL kazanç sağlamış bir işin ikinci kez yapılması için güvenilir ortak aranıyor. İşin detayları forumda paylaşılmıyor; ilgilenenlerin Telegram üzerinden iletişime geçmesi isteniyor. Riskin sıfıra indirileceği ve gerekli her şeyin işi başlatan kişi tarafından sağlanacağı belirtiliyor. Kota iki kişiyle sınırlı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar, iş büyük daha önce yaptım fakat ortaklar sattığı için kazanç 300 k oldu 2. Defa yapmak istiyorum ilgilenen güvenilir para kazanmak isteyen yazabilir. İlk yapılan medyaya yansıtılmadı. İş içeriği için tg Xqey22 yazabilirsiniz. Kota 2 kişidir. Riski sıfıra indirip öyle yapacağız.
Gerekli herşeyi ben sağlayacağım. Konudan burada bahsetmeyeceğim.

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Arkadaşlar, iş büyük daha önce yaptım fakat ortaklar sattığı için kazanç 300 k oldu 2. Defa yapmak istiyorum ilgilenen güvenilir para kazanmak isteyen yazabilir. İlk yapılan medyaya yansıtılmadı. İş içeriği için tg Xqey22 yazabilirsiniz. Kota 2 kişidir. Riski sıfıra indirip öyle yapacağız.
tg Xqey22

görelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
135,055Konular
3,297,800Mesajlar
326,247Kullanıcılar
qakajajSon Üye
Üst Alt