Yeni Saglam Ortak Arıyorum (1 Viewer)

Öncelikle Şunu Söyliyeyim Gezginler Konudan Uzak Dursun. İnstagram Piyasasinda 2 Senedir Varım ilk Girdigim Zamanlar Hesap Vurmuşdum Sonra Saldım Şimdi Tekrar Vurmayı...

Öncelikle Şunu Söyliyeyim Gezginler Konudan Uzak Dursun.

İnstagram Piyasasinda 2 Senedir Varım ilk Girdigim Zamanlar Hesap Vurmuşdum Sonra Saldım Şimdi Tekrar Vurmayı Düşünüyorum , Mail Basıcam Taslak + Site + Web Mail Mevcut Sadece Oto Araçlar Eksik Elimde Eski Apili Oto Araçlar Var Ama Eski Oldugu İçin Hesaba Giriş Yapmıyor , Elinde Saglam Yeni Apili Oto Araçları Olan Varsa Benle İletişime Geçsin.

Telegram : @xatakanyilmazx
Instagram : @w.atakanyilmaz.x

İnstagram Piyasasinda 2 Senedir Varım ilk Girdigim Zamanlar Hesap Vurmuşdum Sonra Saldım Şimdi Tekrar Vurmayı Düşünüyorum , Mail Basıcam Taslak + Site + Web Mail Mevcut Sadece Oto Araçlar Eksik Elimde Eski Apili Oto Araçlar Var Ama Eski Oldugu İçin Hesaba Giriş Yapmıyor , Elinde Saglam Yeni Apili Oto Araçları Olan Varsa Benle İletişime Geçsin.

otomail basma scripti var toplamayı da hallederiz iş yapmak istersen yapalım

hiçbir şeyim yok sağlam dm basarım güvenilirim canim ciğerim kötülüğüm olmaz

Forumlarda puan kasmıyorum diye Lamer olmuyoruz..
Dün 147k Mavi Tik düürmem dışında sıkıntı yok dostum...

Discord gel orda sana İcrat sergileyem ..

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,377Konular
3,281,003Mesajlar
320,630Kullanıcılar
Üst Alt