Selamın Aleyküm Arkadaşlar sağlam bir ortak arıyorum bütün işleri bana yükliyecek kişiler şimdiden çıksın konudan. Sağlam fikirlerim var aylık 20 30k kaldırabileceğimiz...
insta pashaorj gel qardaşSelamın Aleyküm Arkadaşlar sağlam bir ortak arıyorum bütün işleri bana yükliyecek kişiler şimdiden çıksın konudan.
Sağlam fikirlerim var aylık 20 30k kaldırabileceğimiz şeyler
bütün işi bana yükliyicekseniz siktiri çekerim şimdiden söyliyeyim
TELEGRAM bugraspy
salak Buğra beninstadan yaz gubaney
rütbesi yüksek birini arıyorum kankacım kusura bakmainsta pashaorj gel qardaş
Konuyu biraz acabilir misinSelamın Aleyküm Arkadaşlar sağlam bir ortak arıyorum bütün işleri bana yükliyecek kişiler şimdiden çıksın konudan.
TELEGRAM bugraspy
rütbesini yüksek olmasını istiyorum o kişinin,kusura bakma belirtmeyi unutmuşumKonuyu biraz acabilir misin
biliyorum gel ortak olalımsalak Buğra ben
icraatten kastın whatsapp vurma falansa hiç uğraşmayalımkanka icraat salarım wp 0536 585 16 66![]()
dur yazıcambiliyorum gel ortak olalım
Sc fln yazarım suan Facebook Meta sc yazdım kimsede yok dusen baya var dropshoping tiktok trojan ceşitli virusler fln her bok var bende aga insta = toprkw ulaşabilirsinSelamın Aleyküm Arkadaşlar sağlam bir ortak arıyorum bütün işleri bana yükliyecek kişiler şimdiden çıksın konudan.
TELEGRAM bugraspy
real instagramımı şuanlık vermek istemiyorum telegram bugraspy gelirsen konuşalım yarınSc fln yazarım suan Facebook Meta sc yazdım kimsede yok dusen baya var dropshoping tiktok trojan ceşitli virusler fln her bok var bende aga insta = toprkw ulaşabilirsin
Yeteri Kadar Sağlam Mıyız GülümSelamın Aleyküm Arkadaşlar sağlam bir ortak arıyorum bütün işleri bana yükliyecek kişiler şimdiden çıksın konudan.
TELEGRAM bugraspy
ibo Blind ve senden başka kimseye güvenmiyorum zaten abi yaYeteri Kadar Sağlam Mıyız Gülüm
UlaşSelamın Aleyküm Arkadaşlar sağlam bir ortak arıyorum bütün işleri bana yükliyecek kişiler şimdiden çıksın konudan.
TELEGRAM bugraspy
Canımsın, İşten Çıktım Eve Doğru Yola Çıkıcam Birazdan. Saat 12:45 gibi konuşalımibo ve senden başka kimseye güvenmiyorum zaten abi ya