Sahte ifsa bilgileri, resim ve dosyalar hakkında genel açıklama!

Merhaba değerli sht üyeleri, her yıl başımıza mutlaka gelen bir olaydan bahsetmek istiyoruz. Bu olay şöyle ki; bir kaç ergen birey spyhackerz ve imhatimi yöneticilerini yalan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba değerli sht üyeleri, her yıl başımıza mutlaka gelen bir olaydan bahsetmek istiyoruz. Bu olay şöyle ki; bir kaç ergen birey spyhackerz ve imhatimi yöneticilerini yalan yanlış bilgilerle ifsa etmekte.

Benim Adım M. Aras Atahan bunu bu zamana kadar kimseden saklamadım hatta aranızda en aramızın bozuk olduğu üyelerle bile bunu paylaştığım oldu. Bu bilgileri ellerindeki çakma eminyet datalarında taratarak benim ismim soyisimle eşleşen bambaşka insanların bilgilerini ifsa etmeleriyle akıllarınca rahatsızlık vermeye yelteniyorlar.

Şahsıma ait resimi bulduklarını söylediler aynı resmi gidip kendi sitemizde yayınlandık. Özellikle ortada dönen saçma sapan fotoğraflara ve ses kayıtlarına itibar etmemeniz gerektiğini önemle rica ederim.

Bu tamamen fake ifsa olaylarıyla Mectruy, SpyDark gibi üst düzey yetkilileri de rahatsız ettiklerini belirtmek isteriz. Kendileri hakkında yaptıkları kr.edi kartı satışları ve taciz olayları için en yakın zamanda ihbarda bulunacağız.

Yarın bir gün aranızdan biri hakkında sahte resim,ses dosyalarıyla taciz etmeye yeltenirlerse sizler de asla şikayet etmekten kaçınmayın.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Beyler yayınlanan resmi gördüm kahkayı patlattım çünkü ben Anar ile istanbulda görüştüm ve eğer görüştüğüm kişi ben anar deyip beni kandırmadıysa resimdeki ile alakası yok bana güvenebilirsiniz. Morningstar öyle kolay if-şa olacak biri değildir gerçek adını bilen tek kişiyim.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,904Konular
3,284,032Mesajlar
318,178Kullanıcılar
Fakulte080Son Üye
Üst Alt