Salı günü 1 maç çıktı Cuma günü 1 maç çıktı bugun simdilik bu cıktı Bundan sonraki maç coini 50 olucak bilginize sonra 100 sonra 500 böyle böyle katlaya katlaya vericem sonra...

Salı günü 1 maç çıktı Cuma günü 1 maç çıktı bugun simdilik bu cıktı

Bundan sonraki maç coini 50 olucak bilginize sonra 100 sonra 500 böyle böyle katlaya katlaya vericem sonra paylasımı kesebilirim

Verdigim oranları küçümseyecek adam gitsin tüm parasını güvendigi maça bassın isim olmaz orana yada baskabir istatisgine bakıp vermiyorum bu maçları bilginize 2.3 cıktıgıda olabiliyor hiç belli olmuyor o durum 1 ayda kasam nerden nereye geldi

Tahmin

Salı günü 1 maç çıktı Cuma günü 1 maç çıktı bugun simdilik bu cıktı

Bundan sonraki maç coini 50 olucak bilginize sonra 100 sonra 500 böyle böyle katlaya katlaya vericem sonra paylasımı kesebilirim

Verdigim oranları küçümseyecek adam gitsin tüm parasını güvendigi maça bassın isim olmaz orana yada baskabir istatisgine bakıp vermiyorum bu maçları bilginize 2.3 cıktıgıda olabiliyor hiç belli olmuyor o durum 1 ayda kasam nerden nereye geldi

Tahmin
bakak

Yattı arkadaşlar 25 k param gitti yaktım bir sigara kendi kalesine attı fener diğer gölde ofsayt di aslında verildi gol sayıldı ne diyelim

131,801Konular
3,271,503Mesajlar
316,236Kullanıcılar
tberner304Son Üye
Üst Alt