Samsung Galaxy Watch 4`e Sonunda Google Asistan Desteği Geldi! (2 Viewers)

Joined
Dec 6, 2020
Credits
1,349
Rating - 0%
Google, Şubat ayında akıllı saat markalarından biri olan Samsung Galaxy Watch 4`e asistan desteği geleceğini açıkladı. Bugünden itibaren Samsung Galaxy Watch 4 kullanıcıları Google Play Store üzerinden indirip kullanabilecekler.



Son zamanlarda popüler olan akıllı saatlerin en çok duyulan markalarından olan Samsung Galaxy Watch 4 Kullanıcıları, en iyi yapay asistanlardan biri olan siri kullanmak yerine Google Asistanı tercih ediyor. Bunun sebeplerinden en büyük yanı Google`ın dünyanın en büyük tarayıcılarından biri olabilir rahatlıkla kullanıcılar hesaplarına girebilmek için Google Asistanı tercih etti.



Google Asistan, Geçtiğimiz şubat ayında akıllı saate geleceğini duyurmuştu. Şimdi ise kullanıcıların talepleri üzerine resmen Google Asistan Samsung Galaxy Watch 4`e geldi.



Samsung Galaxy Watch 4




Google Asistan logosu "Merhaba, Nasıl Yardımcı Olabilirim" ekranıyla bizi karşılıyor ve zaman göstergesi üstte beliriyor. Gayet sade ve aynı zamanda şık bir temaya sahip. Google Asistanı ile Otomatik olarak müzik çalmak, alarm kurmak gibi eylemlerde kullanılıyor.

Daha Detaylı Bilgi ve Diğer Konulara bakmak için; https://teknomolog.blogspot.com/202...h-4-sonunda-google-asistan-destegi-geldi.html
 

Users who are viewing this thread

Top