Haber Sanalcılar paket.

Rating - 0%
Merhaba SPY Ailesi görmüşsünüzdür belki 100 - 150 TL karşılığından herhangi birini temaslı olarak gösterebilen arkadaşlar vardı bugün siberin el atmasıyla bu arkadaşlar paket olmuştur. Yapan arkadaşlara geçmişlerimi iletiyorum.
Konuyu düzeltmek isterim;

Kimse paket olmadı. Sanal ortamından bir şahısın telefonuna mesaj gelmiş gibi gösterilip Whatsapp durumuna attılar. Fakat o mesaj gerçek değil fakeydi, yapılan şeyler kesinlikle ciddi şekilde suçtur paket olun veya olmayın hiç yanaşmaya gerek yok. Üstelik o panelden covid olarak gösterilmiyor diye biliyorum. Göstermeye çalıştığında PCR testi istiyorlar,

semihhouze

TOKATÇI
Rating - 100%
Konuyu düzeltmek isterim;

Kimse paket olmadı. Sanal ortamından bir şahısın telefonuna mesaj gelmiş gibi gösterilip Whatsapp durumuna attılar. Fakat o mesaj gerçek değil fakeydi, yapılan şeyler kesinlikle ciddi şekilde suçtur paket olun veya olmayın hiç yanaşmaya gerek yok. Üstelik o panelden covid olarak gösterilmiyor diye biliyorum. Göstermeye çalıştığında PCR testi istiyorlar,
hayır temaslı olarak gösterebiliyorsun ve covidli birini çıkartabiliyorsun .d bu konunun cahili olduğun belli kardeşim

Rating - 0%
hayır temaslı olarak gösterebiliyorsun ve covidli birini çıkartabiliyorsun .d bu konunun cahili olduğun belli kardeşim
Bu konunun cahili falan değilim :), bu panel eskiden verimli bir şekilde çalışıyordu fakat daha sonradan yetkiler kısıtlandı. Şu an birini covid-19 olarak göstermeye çalıştığında hiçbir işe yaramaz dediğim gibi PCR testi istiyorlar. Bu panel aylardır var. Ve girmek çok kolay insanlar hikaye atar oldu. Sizce bu kadar ciddi bir panel olsa ve sağlığı etkilese devlet bunun aylar önceden önüne geçmez miydi?

Rating - 0%
Merhaba SPY Ailesi görmüşsünüzdür belki 100 - 150 TL karşılığından herhangi birini temaslı olarak gösterebilen arkadaşlar vardı bugün siberin el atmasıyla bu arkadaşlar paket olmuştur. Yapan arkadaşlara geçmişlerimi iletiyorum.
KEKFKAKFKAKFKAKFK hiç bir zaman polis sizi mesaj ile cagirmaz evinize tebligat gelir bı ikitane lamerin yaydığı ss inanıp da korkmayın

Rating - 100%
Hicheck sahibi de paket teker teker gidiyorlar akıllı olun herkes paket
Hicheck'in sahibi ve ortakları falan hepsi gitti, ne kadar doğrudur bilmem ancak hicheckin kullanıcı verilerinin alındığı söyleniyor
discord sunucularına bile el attılar, tanıdıklarımdan yakalananlar oldu.

131,583Konular
3,269,373Mesajlar
315,475Kullanıcılar
sesliepubSon Üye
Üst Alt