21k Instagram hesabı 80 tl veriyorum arkadaşlar neden bu kadar ucuz derseniz sanalı bırakıyorum son 1 hesap var elimde almak isteyen yazsın indirim yapmam daha 80 tl çıksın...
PayPal olur mu21k Instagram hesabı 80 tl veriyorum arkadaşlar neden bu kadar ucuz derseniz sanalı bırakıyorum son 1 hesap var elimde almak isteyen yazsın indirim yapmam daha 80 tl çıksın elimden almak isteyen @godzyofficialx e yazsın konuşalım
Esc kabul ediyorsan alayım21k Instagram hesabı 80 tl veriyorum arkadaşlar neden bu kadar ucuz derseniz sanalı bırakıyorum son 1 hesap var elimde almak isteyen yazsın indirim yapmam daha 80 tl çıksın elimden almak isteyen @godzyofficialx e yazsın konuşalım
Esc ne aq ödeme yöntemi iba var papara varEsc kabul ediyorsan alayım
Hee Esc tm kabul ediyorumEsc kabul ediyorsan alayım
Salak aqEsc ne aq ödeme yöntemi iba var papara var
tg varmı dostum21k Instagram hesabı 80 tl veriyorum arkadaşlar neden bu kadar ucuz derseniz sanalı bırakıyorum son 1 hesap var elimde almak isteyen yazsın indirim yapmam daha 80 tl çıksın elimden almak isteyen @godzyofficialx e yazsın konuşalım
Tg ne knk?tg varmı dostum
Babandır salak andaval oçSalak aq
Esc ne aq ödeme yöntemi iba var papara var
Sen ya salaksın yada salak taklidi yapıyorsun amkTg ne knk?
@İbrahim bu arkadaşın problemleri var çözer misinBabandır salak andaval oç
Sen ya salaksın yada salak taklidi yapıyorsun amk
@İbrahim bu arkadaşın problemleri var çözer misin
Yav senide linkinide sikicem işsiz misin aq her yere atıyorsun
Link neYav senide linkinide sikicem işsiz misin aq her yere atıyorsun
Senin kardeşinmi varsil kardes
Tamam oğlum annene kufur etme lütfenBabandır salak andaval oç
yav ne diyosun amina sapladigimSenin kardeşinmi var
Adam sohsodhphdohdonxobodnodnpnyav ne diyosun amina sapladigim
tg yi gec esc ne iban papara var diyor amk adami 😆Adama "tg" var mı diyorlar, "o ne bilmiorum" diye cevap veriyor. Ciddi ciddi bu arkadaştan hesap almaya çalışan kişilerin beyninden şüphe ederim.
ig gel boş yapacaksan hiç gelme siklememtg varmı dostum