Satım Satılık azure hesapları 200$ ve kullandıkça öde

Azure 200 $ kredili hesaplar satılıktır 200 $ kredi bitince kullandıkça ödeye geçebilirsiniz.( sizin kart girmenize gerek yoktur ) Stok sınırsız Fiyat: 60 TL İletişim: 0537...

Azure 200 $ kredili hesaplar satılıktır 200 $ kredi bitince kullandıkça ödeye geçebilirsiniz.( sizin kart girmenize gerek yoktur )

Stok sınırsız
Fiyat: 60 TL
İletişim: 0537 484 51 06 whatsapp sadece hesap satışı içindir lütfen gereksiz şeyler sormayın

amacım ticaretini balltalamak değil fakat alacak arkadaşların vds olarak kullancağını düşünüyorum ve aylık 80 90 tlye bile orta kaliteli vds bulabiliyorsunuz. Bunu göz önünde bulundurarak alın

amacım ticaretini balltalamak değil fakat alacak arkadaşların vds olarak kullancağını düşünüyorum ve aylık 80 90 tlye bile orta kaliteli vds bulabiliyorsunuz. Bunu göz önünde bulundurarak alın
Alan arkadaşlar genelde illegal şeyler barındırmak için kullanıyor ve aylık 80 90tl vereceğin vps ne kadar destekler bilemezsin, desteklese bile ödeme yaptığın kart gibi faktörler ne kadar güvenilir olur bilemezsin. Ve daha bir çok faktör. Azure her türlü kârlı. Tek makine ortalama 4-5 ay gidiyor ve 60tl gibi bir fiyata...

131,917Konular
3,272,602Mesajlar
316,541Kullanıcılar
kakalaksSon Üye
Üst Alt