Sattıgı Script Çalışmıyor İade Yapmıyor

@Valeriax Adlı kullllanıcı dün bana günde istersen 10 k dm basabileceğin bir script panel verecegım dedi bende script kurulumu hakkında bilgimin olmadııgnı dile getirdim fakat...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Valeriax Adlı kullllanıcı dün bana günde istersen 10 k dm basabileceğin bir script panel verecegım dedi bende script kurulumu hakkında bilgimin olmadııgnı dile getirdim fakat kendisi basit bir iş oldugunu sorun olmaz parayı hesabımda gordugum gibi linki atacagını soyledı 100 tl sini attım sonrasında sadece dosya linki atip bana ındırıp kopyalayıp yapıstırdıgı yazıyı attı kurulumu yazılımcı bir arkadas yapmasına ragmen hata aldık Local host uzerıneden yapmamızı istedi arkadas oyle yapınca sorun oldu sonra kendisi bize cpanel almamızı host almamamızı bizim bir iş bilmediğimzii dile getirdi dosyaları ınceldıgım zaman baska bir hack formundan alıp paylasıyor
Forum admınınden Ricamdır konu para değil Sadace verdiği hizmetten bilgisiz Bir şekilde satıs yapıyor ssler kanıtları ile mevcut

Biz hizmet alamadık baska arkadasların da dili yanmasın Teşekkür ederim

Tamamen yalan konuşuyor bu şahıs satacağım konuyu dile getirerek yazdım kendisine ve Script dosyasını paylaştım dediğim gibi fakat bilgisi olmadığı için beni suçluyorIMG_20211210_152710.jpg

@Valeriax Adlı kullllanıcı dün bana günde istersen 10 k dm basabileceğin bir script panel verecegım dedi bende script kurulumu hakkında bilgimin olmadııgnı dile getirdim fakat kendisi basit bir iş oldugunu sorun olmaz parayı hesabımda gordugum gibi linki atacagını soyledı 100 tl sini attım sonrasında sadece dosya linki atip bana ındırıp kopyalayıp yapıstırdıgı yazıyı attı kurulumu yazılımcı bir arkadas yapmasına ragmen hata aldık Local host uzerıneden yapmamızı istedi arkadas oyle yapınca sorun oldu sonra kendisi bize cpanel almamızı host almamamızı bizim bir iş bilmediğimzii dile getirdi dosyaları ınceldıgım zaman baska bir hack formundan alıp paylasıyor
Forum admınınden Ricamdır konu para değil Sadace verdiği hizmetten bilgisiz Bir şekilde satıs yapıyor ssler kanıtları ile mevcut

daha panele web sitesi diyip çalışmadı diyorsun .d

.Screenshot_2021-12-10-15-33-16-943_com.whatsapp.jpg
Burada arkadaş bana yöntemi gösteriyor

Screenshot_2021-12-10-15-34-22-620_com.whatsapp.jpg
Burada da sorunlar beni ilgilendirmez diyor

Yaptığı işin arkasında durmuyor
Screenshot_2021-12-10-15-37-16-336_com.whatsapp.jpg

Burada yazılımcı arkadaşım aldığı hatayi dile getiriyor fakat arkadaş bizi bilgisizlik ile suçluyor
Paranın iadesini istiyorum
Teşekkürler

Kurulumu Ben Değil Yazılımcı biri yaptı kendisine Gelip örnek Gösterin Veya kanıtı goster dedıkce ben kurulumdan bahsetmedim diyor sattıgı scriptten haberi yok arkadasın

Screenshot_2021-12-10-15-45-02-973_com.whatsapp.jpg

Burada benim sürekli calstigim bot yaptirdigim bu işlerden çok iyi anlayan arkadaşıma kurdurdum fakat hata aldık script hatalı veya çalışmıyor
Screenshot_2021-12-10-15-45-42-587_com.whatsapp.jpg
Buda geldiğine dair ss 100 TL için kimseye yalan soylemek doğru değil

En eski bulduğum paylaşım şuanda 8 ay önce :) en son fotoğrafta bellidir. Benimle yarışa girme, haksız olduğunu kabul et.

Ekli dosyalar

• 436480A0-EDB0-4EDB-9AAA-40E7B980C61C.png
    436480A0-EDB0-4EDB-9AAA-40E7B980C61C.png
    357.1 KB · Görüntüleme: 14
  • 8C44DFC4-EFF3-42B6-8A53-34F80DBB01F1.png
    8C44DFC4-EFF3-42B6-8A53-34F80DBB01F1.png
    128.6 KB · Görüntüleme: 14
  • 81F048EB-B055-4081-A620-0AA9B5B06435.png
    81F048EB-B055-4081-A620-0AA9B5B06435.png
    163.4 KB · Görüntüleme: 14
Seninde bildiğin birşey yok olmuyor muhabbeti falan yapcaksiniz yermiyim ben amk :)
Benim mi bildiğim birşey yok çee , kurumsal hosting satıcısıyım, 4 yıllık sanalcıyım(eski) ve şuan da script yazıp satıyorum. Ben haklının yanındayım sen haklı olsan senin yanında olurdum kimse ile kişisel bir sorunum yok. Adamı dolandırıyorsun ve burda ağlıyorsun. Yazık… @Al Simmons

Benim mi bildiğim birşey yok çee , kurumsal hosting satıcısıyım, 4 yıllık sanalcıyım(eski) ve şuan da script yazıp satıyorum. Ben haklının yanındayım sen haklı olsan senin yanında olurdum kimse ile kişisel bir sorunum yok. Adamı dolandırıyorsun ve burda ağlıyorsun. Yazık… @Al Simmons
Panel güncelleniyor hep aynı kalmıyor beynini skm senin @Al Simmons help me SS ler mevcuttur haklıyı sen sec reiz

Ben açıklamami dile getirerek sattım adama
Çelişme kendin ile, adama attığın link ile benim attığım fotolardaki linklerin hepsi ayni hatta son foto 8 ay önceye ait. Sadece dosya.co da +1k indirmesi var. Public birşey satamazsın. Biz bozuk diye uğraşmayıp bırakmıştık bu scripti. Daha fazla konuyu kirletme herşey ortada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,856Konular
3,272,048Mesajlar
316,395Kullanıcılar
esrayınSon Üye
Üst Alt