bu scriptler benıde aşıyor usta yoksa algos sürekli bana yaptırtır
İnsta için sandım ustabu scriptler benıde aşıyor usta yoksa algos sürekli bana yaptırtır
Yokmu tanıdık sağlam biri votkaya yazdım konuştuk sonra kayboldu ortalıktanbu scriptler benıde aşıyor usta yoksa algos sürekli bana yaptırtır
bi profesyonel hasan bide vodka varYokmu tanıdık sağlam biri votkaya yazdım konuştuk sonra kayboldu ortalıktan
Hasan’da cevap vermiyorbi profesyonel hasan bide vodka var
votka dedigin tagı ney instagramda ?Yokmu tanıdık sağlam biri votkaya yazdım konuştuk sonra kayboldu ortalıktan
elimde müq sc ler var sana ne sc lazımYokmu tanıdık sağlam biri votkaya yazdım konuştuk sonra kayboldu ortalıktan
elimde müq sc ler var sana ne sc lazım
Beyler forex veya binance lazımdı @MrSynox la çalışmaya başladıkYaz Yaz Bana Yaz Ne Lazım
Şuan aktif olarak 3 proje ile çalışıyorum kanka gerek yok bana, tşk etiketlediğin için.
forex den 600 tl kaybettim hiç girme kardeşimBeyler forex veya binance lazımdı @MrSynox la çalışmaya başladık
Knk öyle bir sc değil sistemim farklı iş yapmayacak sc yazdırmamforex den 600 tl kaybettim hiç girme kardeşim
ne scripti agasıfırdan sc yazabilecek profesyonel biri aranır telegramdan ulaşın tg3:algos3
haber alamıyorum bende@3 yaşıyonmu be reis
Bizde alamıyoruzhaber alamıyorum bende