Scar adlı veletten şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gaddaramca 

"Vur şanlı silahınla, gönül mülkü düzelsin"
Rating - 100%
Bu arada kendisini şikayet de edeceğim gerekli yerlere. Her eline klavye alan önüne gelene sövüyor. Çocuk oyuncağı sanıyorlar. Gerçek hayatta karşımıza çıkıp yüzümüze söyleyemeyecekleri şeyleri buradan çok rahat bir şekilde ifade edebiliyorlar. Şikayet edilince umarım anlar işin ciddiyetini. Bunun gibiler öyle akıllanır. Görüşürüz seninle bekle sen.

Rating - 0%
Kardeşim sen chatte yazdıklarından dolayı ban yedin hala akıllanmadın mı?

gaddaramca 

Rating - 100%
Kardeşim sen chatte yazdıklarından dolayı ban yedin hala akıllanmadın mı?
Bunun gibileri öyle akıllanmaz. Yasal olarak az uğraşsın da görsün bakalım. Her önüne gelen söverse işimiz zor. Yakında görüşürüz bununla mahkemede. O zaman bakalım ne yapabilecek

Floex 

Pahabiçilemez...
Rating - 100%
Sabahtan beri boş boş sövüp duruyor. Kendisine hiç küfür etmedim istediğiniz kişiye de sorun burada hiç bir zaman kimseye küfür etmedim. Ama bunun gibileri hak ediyor. Yine de sakinliğimi korudum ama böyle embesiller burada olmamalı.

Ekli dosyayı görüntüle 17273

Ekli dosyayı görüntüle 17274

Ekli dosyayı görüntüle 17275Ekli dosyayı görüntüle 17276Ekli dosyayı görüntüle 17277Ekli dosyayı görüntüle 17278Ekli dosyayı görüntüle 17279Ekli dosyayı görüntüle 17280Ekli dosyayı görüntüle 17281

@Castiel @Code Black
İnfaz çee

Durden

existence is not real.

SOYTARI
Rating - 100%
Tamam tartışma olur da anneye kadar küfretmek ne ya ? Gaddaramca'yi tanırım asla küfretmez cidden çok iyi eğitim almış mükemmel birisidir. Gaddaramca , Sana kufretmedigi için herhalde Gaddar ezik görüp annesine kadar sövmuşsünn. Cidden yazık.

z o n e

social imbalance
Rating - 0%
scar, @gaddaramca ile uzun zamandır konuşuyorum çocuk çok iyi birisi ve bu kadar küfürü hakettiğini sanmıyorum o sana etmiyor fakat ben edebilirim. A*ı'na koyduğumun izmariti babasına, annesine küfür etmek ne adamlık mı lan bu?

Rating - 100%
Bu arada kendisini şikayet de edeceğim gerekli yerlere. Her eline klavye alan önüne gelene sövüyor. Çocuk oyuncağı sanıyorlar. Gerçek hayatta karşımıza çıkıp yüzümüze söyleyemeyecekleri şeyleri buradan çok rahat bir şekilde ifade edebiliyorlar. Şikayet edilince umarım anlar işin ciddiyetini. Bunun gibiler öyle akıllanır. Görüşürüz seninle bekle sen.
yorumun anlı olsada öpsem

Rating - 0%
Arkadaşlar biri saygısızlık ettiyse sizde devam ettirmeyin yönetimde onca yetkili var gereken yapılır sizde kendinizi sıkıntıya sokmayın.

gaddaramca 

Rating - 100%
siktir et kanka uğraşmaya değmez, o benden duyacaklarını duydu zaten daha burada pek barınabileceğini sanmıyorum
Burada barınmasın, ama aklı da başına gelsin. Kimse babasının oğlu değil. Kimse kimseye küfür edemez. Kimsenin başkasına küfür etmeye hakkı yok. Anlasın bunu. Şikayette de bulunucam zaten. Aklı belki başına gelir

Rating - 0%
Sabahtan beri boş boş sövüp duruyor. Kendisine hiç küfür etmedim istediğiniz kişiye de sorun burada hiç bir zaman kimseye küfür etmedim. Ama bunun gibileri hak ediyor. Yine de sakinliğimi korudum ama böyle embesiller burada olmamalı.

Ekli dosyayı görüntüle 17273

Ekli dosyayı görüntüle 17274

Ekli dosyayı görüntüle 17275Ekli dosyayı görüntüle 17276Ekli dosyayı görüntüle 17277Ekli dosyayı görüntüle 17278Ekli dosyayı görüntüle 17279Ekli dosyayı görüntüle 17280Ekli dosyayı görüntüle 17281

@Castiel @Code Black
@gaddaramca Ndn sustun ki hak edene sonuna kadar sövmen lazım

Rating - 0%
Simdi bu adam hangi birini temizlesin gecenlerde chatte de boyle olaylara denk geldim bu adamin isi zor Allah yardimcin olsun @Code Black @Castiel ve kanka diger alagavatida umursuyup konu acmissin goruntu kirliligi koy hiamina gitsin ne ugrasiyon gerkeen yapilir emin ol ülkemizden daha cok adalet var gibi burda :)

Rating - 0%
@gaddaramca
aga seni az da olsa tanıyorum iyi niyetli birisin bununda farkındayım.Ama 16 yaşında hayatının baharında olan arkadaşa geçmiş olsun.

“Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adli para cezası ile cezalandırılır.

Fiilin, mağduru muhatap alan sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle işlenmesi halinde, yukarıdaki fıkrada belirtilen cezaya hükmolunur. ”

Küfür ve hakaretlerinden maddi manevi tazminat + 3 ay dan 24 aya kadar hapis geçmiş olsun scar xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,553Konular
3,269,133Mesajlar
315,401Kullanıcılar
Üst Alt