script çekme programı bilen varmı

script çekme programı bulamadım bilen varsa verebilirse iyi olur :D

script çekme programı bulamadım bilen varsa verebilirse iyi olur :D

buradan phishing yemiş siteleri görebiliyorsunuz bir sürü çeşit çeşit çok iyi tasarlanmış fake siteler var hgs,kontör,pandemi destek vb. herneyse ordan bir tane sitenin linkini kopyalayıp vpn ile girin eğer siteye giriyorsa scriptini çekebiliriz eğer site açılmıyorsa o site kapanmış demektir şimdi gelelim nasıl çekeceğimize

şurdan programı indiriyorsunuz kuruyorsunuz ve site linkini yazıp çekiyorsunuz işte bu kadar basit eğer programı kullanmayı bilmiyorsanız internetten öğrenebilirsiniz.

Örnek Olarak Shiftdelete Çektim Yasal Siteleri Çekmediği için Bu Yöntemi Gösterdim Umarım Yardımcı olmuşumdur Kolay Gelsin herkese

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl

buradan ***unacceptable content** yemiş siteleri görebiliyorsunuz bir sürü çeşit çeşit çok iyi tasarlanmış fake siteler var hgs,kontör,pandemi destek vb. herneyse ordan bir tane sitenin linkini kopyalayıp vpn ile girin eğer siteye giriyorsa scriptini çekebiliriz eğer site açılmıyorsa o site kapanmış demektir şimdi gelelim nasıl çekeceğimize

şurdan programı indiriyorsunuz kuruyorsunuz ve site linkini yazıp çekiyorsunuz işte bu kadar basit eğer programı kullanmayı bilmiyorsanız internetten öğrenebilirsiniz.

Örnek Olarak Shiftdelete Çektim Yasal Siteleri Çekmediği için Bu Yöntemi Gösterdim Umarım Yardımcı olmuşumdur Kolay Gelsin herkese

Verdiivgin ilk baglantiya girilmio

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,946Konular
3,284,289Mesajlar
318,224Kullanıcılar
BurryINCCCCSon Üye
Üst Alt