Script İstek [hediyeli] script çekebilen ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SanaLTahriP

Gri Adam
Rating - 0%
Selamun aleykum;
Cümleten İyi Formlar Arkadaşlar
Yeni bi Yatırım İçin Script Arıyorum Bildiğiniz Güzel Bi Seri İlan Scripti varmı Elinizde
Yada Aşağıda vereceğim linkteki scripti çekebilecek varmıdır ?
Biraz Araştırma Yaptım Sunucuda Boş Değil Zaten.
Birçok Araç'ı Sildim Geri Yüklemeden bi sorayım dedim acaba yapabilen biri varmıdır ?
dB Hediyelidir.

http://www.teknodizayn.net/get/index.php
http://www.teknodizayn.net/get/panel/

Who.is
https://www.who.is/whois/teknodizayn.net

Sunucu Sahibi _who_
https://www.who.is/whois/aysima.net

The_DeMoN

Dost
Rating - 0%
Arkadaşım ben sadece düşüncelerimi izah etmek istiyorum

Yatırım yapmak istiyorsun ve lisanslı program kullanmayacak mısın? Bu sistemler her zaman güncelleme ve full sürüm destekli olmak zorundadır. Fiyatı 750 Tl olan bu sistemi ücreti ile almanı tavsiye ederim. Sonuçta sahibindene benzeyen bu sistem ile ne kadar verim alabilirsin bilmem. Ayrıca seo bakımından da elden geçmesi gerekiyor. Sonuçta Sistem+Seo=Para.

Edit: Rewrite Varmış...

Rating - 0%
Arkadaşım ben sadece düşüncelerimi izah etmek istiyorum

Yatırım yapmak istiyorsun ve lisanslı program kullanmayacak mısın? Bu sistemler her zaman güncelleme ve full sürüm destekli olmak zorundadır. Fiyatı 750 Tl olan bu sistemi ücreti ile almanı tavsiye ederim. Sonuçta sahibindene benzeyen bu sistem ile ne kadar verim alabilirsin bilmem. Ayrıca seo bakımından da elden geçmesi gerekiyor. Sonuçta Sistem+Seo=Para.
+ Olarak Rakipler Çok Büyük Günlük 40m Sahibinden.com - Hurriyet Oto - Min 20m :D Senin bunları geçmek için bir google'ın olması lazım :D

The_DeMoN

Dost
Rating - 0%
Arkadaşım bu sektör çok sıkıntılı bilmeni isterim. Çok büyük rant var. Ve deli para lazım bu işe. 5 Kişilik takım lazım (çağrı merkezi, muhasebe, satış müdür vs) Alışveriş sitesinin seo harcaması ilk 6 ay en aşşa 20.000 tl. Komik geliyor değil mi? Ama gerçekler böyle. Seo yaptım 6 sene. Girmeyeceğim tek sektör budur :D Ama ya tutarsa? O zamanda deli paralar kazanıyorsun.

Eğer haydan gelen 30k liram olsa (vermem ama) bu sisteme yatırır denerdim. Helal parayla bu kumar oynanmaz derim.

SanaLTahriP

Gri Adam
Rating - 0%
Arkadaşlar Çok Teşekkür Ederim Elimde Yatırım Ortaklığı Olan Hali Hazırda bi Sistem Var ve Geliri De Birhayli Fazla ama e-ticaret
ben sahibinden olacagım vs gibi bişey demiyorum zaten ama kafamdaki olay bihayli başarılı olacak gibi geliyor.
zaten yıllarca netten kazandık parayı da yine internette kaybederiz en kötü ama yapıp aklımdan çıkmasını istiyorum. sisteme girip çekmek fln için eski arşivi geri yüklemem gerekiyor o yüzden buraya paylaştım yapabilen varsa bi iyilik yapsın istedim.
verdiğiniz fikirler için ayrı ayrı çok teşekkür ederim :)

kardeşim daha güzeli var
Örneklermisin Dostum ?

SanaLTahriP

Gri Adam
Rating - 0%
Arkadaşım bu sektör çok sıkıntılı bilmeni isterim. Çok büyük rant var. Ve deli para lazım bu işe. 5 Kişilik takım lazım (çağrı merkezi, muhasebe, satış müdür vs) Alışveriş sitesinin seo harcaması ilk 6 ay en aşşa 20.000 tl. Komik geliyor değil mi? Ama gerçekler böyle. Seo yaptım 6 sene. Girmeyeceğim tek sektör budur :D Ama ya tutarsa? O zamanda deli paralar kazanıyorsun.

Eğer haydan gelen 30k liram olsa (vermem ama) bu sisteme yatırır denerdim. Helal parayla bu kumar oynanmaz derim.

Şuan Yaptıgım İş İçin 14 bin tl verdim ve bi mobil uygulama yaptırdım ayrıca iyzico kurulumu ve her bankaya göre taksit seçenekleri de var.
alışveriş başına %4 ben kesiyorum ürün başına 0.25 krş. da iyzico kesiyor alan memnun satan memnun baya güzel bi geridönüş oldu ve 1.5 yıl sonra yatırımımı artı olarak çevirdi ve daha fazlası geldi çok şükür :)
Şuan Satın almak isteyen firmalardan bitanesi 25 bin fiyat teklif etti. ama yatırım ortağım ki reklamlarımı sürekli olarak sayfalarında çıkartan kişi satmamı pek önermedi ve bende şuan düşünmüyorum artı bi site daha yapmak istiyorum.

O Yüzden illa sahibinden olmak önemli değil reklam yönetimi önemli google reklamlarını yada girdiğin sitelerdeki reklamları yönettiğin zaman herşey yoluna giriyor inan. insanlar artık internetten buluyor herşeyi inan ve bak gazete dergi muhabbetleri bitti sahibinden gibi 3-5 tane olsa bile farketmicek hepimiz izleyip görcez.

Sizden istediğim sadece güzel bi ilan script'i :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,476Konular
3,268,562Mesajlar
315,252Kullanıcılar
yagizbabawtSon Üye
Üst Alt