🧠 SCRIPT KIDDIE'DEN GERÇEK HACKER'A: YOL HARİTASI Eğer bu satırları okuyorsan, muhtemelen şu ana kadar birkaç tool indirmiş, belki bir Wi-Fi şifresi kırmış, belki bir web...

🧠 SCRIPT KIDDIE'DEN GERÇEK HACKER'A: YOL HARİTASI​

UYARI: Bu rehber, hazır tool'ların arkasına sığınan "script kiddie" etiketinden kurtulup, sistemleri gerçekten anlayan, kendi araçlarını yazabilen ve siber güvenlikte bir adım öne çıkmak isteyen herkes için hazırlanmıştır. Amacım kimseyi aşağılamak değil, aksine doğru yolu göstermek.

Eğer bu satırları okuyorsan, muhtemelen şu ana kadar birkaç tool indirmiş, belki bir Wi-Fi şifresi kırmış, belki bir web sitesinde SQLmap çalıştırmış, belki bir Metasploit exploit'i patlatmışsındır. Ve şimdi farkına vardın ki: bu araçlar olmadan hiçbir şey yapamıyorsun. İşte bu farkındalık, gerçek hacker yolculuğunun ilk ve en önemli adımıdır.

Bu rehberde, script kiddie seviyesinden başlayıp, gerçek bir hacker olana kadar izlemen gereken yolu adım adım, hangi becerileri kazanman gerektiğini, hangi araçları bırakman gerektiğini, hangi araçları anlaman gerektiğini ve sonunda kendi araçlarını nasıl yazabileceğini anlatacağım. Başlangıç, orta ve ileri seviye olarak kurgulanmıştır. Hazırsan başlıyoruz.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
133,031Konular
3,280,638Mesajlar
318,480Kullanıcılar
amakaslskalsSon Üye
Üst Alt