arkadaşlar bir scripti nasıl kodlayabilirim ve bunların nasıl kodlanacağını nereden öğrenebilirim (para vermeden)
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
arkadaşlar bir scripti nasıl kodlayabilirim ve bunların nasıl kodlanacağını nereden öğrenebilirim (para vermeden)
Kankamöncelikle hangi dili kullanacaksın yapacağın script nasıl bi script ona göre dili seçmen lazım ona göre sana bi yol veririm ordan gidersin istersen yaz ona göre sana yazayım.arkadaşlar bir scripti nasıl kodlayabilirim ve bunların nasıl kodlanacağını nereden öğrenebilirim (para vermeden)
knk php css diyorsunda adam shell de kullana bilir luada pythonda yani nasıl bi sc olucak hangi dili kullanıcak onu seçmesi lazım.PHP html CSS vb bilmen lazım ücretsiz kursalari falan var youtubede
Vb vb dedim dostum sadece temel olarak arayüzden bahsettimknk php css diyorsunda adam shell de kullana bilir luada pythonda yani nasıl bi sc olucak hangi dili kullanıcak onu seçmesi lazım.
kanka en kolayı hangisi qğşdqwğdşwqğdş xdKankamöncelikle hangi dili kullanacaksın yapacağın script nasıl bi script ona göre dili seçmen lazım ona göre sana bi yol veririm ordan gidersin istersen yaz ona göre sana yazayım.
kanka kaç ay sürer öğrenmemPHP html CSS vb bilmen lazım ücretsiz kursalari falan var youtubede
knk sublime text editörden instagram scripti yapabilirmiyimVb vb dedim dostum sadece temel olarak arayüzden bahsettim
editör fark etmez hangisinde rahat ediyorsan onu kullanabilirsinknk sublime text editörden instagram scripti yapabilirmiyim
Öncelikle yazılım dili öğrenmen lazım bana kalırsa html ile başla toplamda ana olarak 4 tane Web dili var html css js ve php bunları öğrenmen yeterli olacaktırarkadaşlar bir scripti nasıl kodlayabilirim ve bunların nasıl kodlanacağını nereden öğrenebilirim (para vermeden)
tek html öğrensem oluyormu çünkü elimde eğitim arşivi varÖncelikle yazılım dili öğrenmen lazım bana kalırsa html ile başla toplamda ana olarak 4 tane Web dili var html css js ve php bunları öğrenmen yeterli olacaktır
Hayır olmaz tabiki soylr ifade edeyim ben sana 4 dile ayrılmış demiştimtek html öğrensem oluyormu çünkü elimde eğitim arşivi var
hocam çok sağolun iyiki varsınız bi hata vs. karşılaşırsam yazarım instadanHayır olmaz tabiki soylr ifade edeyim ben sana 4 dile ayrılmış demiştim
Html => etiketleme dili örnek siteye baslik şeklinde yazı yazdıran dil
Css => html ile yazdığımız başlığın büyüklüğü ekranın neresinde durması gerektiğini yazının rengi stili yani tam olarak sitenin görünüm acısı için bi dil buda etiketleme dilidir
Js (javascript) => bu programlama dilini girer yani atıyorum html ile ekrana verdiğimiz yazıyı css ile şekil verdikten sonra yazıya animasyon eklebilriz yada siteyi daha dinamik hale getirebiliriz yani tam olarak buda animasyona falan giriyo yada siteyi dinamik hale getirmeye yariyo
Php => php ise programlama dilidir bu dil ise veri aktarımı dataları server üzerinde çalışan dildir yani tam olarak atıyorum bi illegal script yani ***unacceptable content** sitesi kurmak istesen en önemlisi php çünkü adamın girdiği username ve passeordu txt ye yazman lazım bu tuş işlerde php sağlar yani giriş sayfası yada ne bilim işte foto paylaşma sitesi gibi şeyleri yapmak için php lazım inşallah anlamissjndir yani php server üzerinden çalışır tam olarak veri aktarımı veri çekme gibi işlerde kullanilir
İnşallah anlamissindir birde sakin html öğrenmeden bi anda css yada ne bilim js öğrenmeye çalışma bunların bi sırası var html olmadan css e css olmadan js ye js olmadan php ye geçme html css js ve php olarak git önce html sadece bu diller uok asp gibi birçok dilde var ama bu dediğim 4 dil bence yeter daha detaylı bilgi almak istersen tam anlamadım falan dersen instagram adresim : 7.7.2021 kullanıcı adım yazabilirsin
NOT : YOUTUBEDE "YAKIN KAMPUS" ADINDAKI KANALDA BU TUR HTML CSS DERSLERI BULABILIRSIN CİDDEN IYI ANLATMIŞLAR YANI YOUTUBEDE COK DERS VAR SADECE ARSIV ARAMA OGREN OGRENDIKLERINI NOT AL AMA TABIKI NOT ALDIGIN GIBI BIRALIO GITME O OGRENDIGIN SEYI GIT UYGULA DENE CALISTIR BAKALIM BIRAZ KURCALA.
Rica ederim hic sıkıntı deil ne zaman istersen yazabilirsin saat fark etmez cevap vermeye çalışırım iyi forumlar.hocam çok sağolun iyiki varsınız bi hata vs. karşılaşırsam yazarım instadan
Hocam Ben İlk Html Css Öğrendim Tema İçin Css Öğren Bunlardan Sonra PHP Öğren Ben Öğrendikten Sonra Başkalarının Telif Scriptini Editleyerek Kavradım Şuan Satılık Scriptlerim Vararkadaşlar bir scripti nasıl kodlayabilirim ve bunların nasıl kodlanacağını nereden öğrenebilirim (para vermeden)
kaç ayda öğrendin hepsiniHocam Ben İlk Html Css Öğrendim Tema İçin Css Öğren Bunlardan Sonra PHP Öğren Ben Öğrendikten Sonra Başkalarının Telif Scriptini Editleyerek Kavradım Şuan Satılık Scriptlerim Var
saolasın hocam ilginiz için teşekkürleramacınız instagram telif sc yada phis sc ler olmasın daha buyuk adımları hedefleyin
Html Kolay Zaten Sen Bence 3 ay sıkı çalışsan öğrenirsinkaç ayda öğrendin hepsini
knk insta verirmisin bi arşiv atcamda eğitimle ilgiliHtml Kolay Zaten Sen Bence 3 ay sıkı çalışsan öğrenirsin
Telegram Var Sadece @slokerxlegend yazknk insta verirmisin bi arşiv atcamda eğitimle ilgili