Scriptsiz +90 çekme

Merhaba arkadaşlar başlıktan da gördüğünüz gibi +90 çekmeyi öğreteceğim ilk öncelikle bayan nickli facebook yada instagram açın 2 3 fotoğraf yükleyin instagramda sex sikis...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar başlıktan da gördüğünüz gibi +90 çekmeyi öğreteceğim
ilk öncelikle bayan nickli facebook yada instagram açın 2 3 fotoğraf yükleyin instagramda sex sikis hastaglarına bakın yada arama yerine skiş yazın çıkan profillerin fotoğraflarının altına dm vs yazın istek kutunuz doluyor zaten facebook da da dayılara istek atın mesaj kutunuz doluyor herneyse
şimdi bu kısım sosyal mühendisliğinize kalmış ben whatsapp sex grubumuz var katılmak ister misiniz dıyorum abaza da hemen evet diyor telefonuna grup kodu gelecek diyorum kodu verince whatsapp a giriş yapyıorum diğer whatsappdan da kod bloke ediyorum ve +90 numaramız hazır

Merhaba arkadaşlar başlıktan da gördüğünüz gibi +90 çekmeyi öğreteceğim
ilk öncelikle bayan nickli facebook yada instagram açın 2 3 fotoğraf yükleyin instagramda sex sikis hastaglarına bakın yada arama yerine skiş yazın çıkan profillerin fotoğraflarının altına dm vs yazın istek kutunuz doluyor zaten facebook da da dayılara istek atın mesaj kutunuz doluyor herneyse
şimdi bu kısım sosyal mühendisliğinize kalmış ben whatsapp sex grubumuz var katılmak ister misiniz dıyorum abaza da hemen evet diyor telefonuna grup kodu gelecek diyorum kodu verince whatsapp a giriş yapyıorum diğer whatsappdan da k[Gizli içerik]od bloke ediyorum ve +90 numaramız hazır
Rütbe Atlamak İstiyorsan Hideye Al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,799Konular
3,271,468Mesajlar
316,222Kullanıcılar
gardaminSon Üye
Üst Alt