Şehit Eren Bülbül

Eren Bülbül(15) Teröristleri Fark Ederek, Jandarmamıza Bildirdi.. Olay Yerinde Çatışma Esnasında Kahpe Terör Örgütü Tarafından Şehit Edildi.Mekanı Cennet Ruhu Şad Olsun.Varol...

Eren Bülbül(15) Teröristleri Fark Ederek, Jandarmamıza Bildirdi.. Olay Yerinde Çatışma Esnasında Kahpe Terör Örgütü Tarafından Şehit Edildi.Mekanı Cennet Ruhu Şad Olsun.Varol Baba Yiğit!

VMWkDR.png

DdgQJ3.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Çok üzüldüm #ereniyikivarsin Allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun güzel insan.

Allah rahmet eylesin,ailesine ve yakınlarına sabır versin.Bunları yapan şeref yoksunları hesabını verecekler yanlarına kalmayacak eminim buna.

Bu millet ırkçı olmadığı için mecliste orospu çocuğu aponun piçleri ve sülalesi var, bu millet ırkçı olmadığı için terörist sokakta gezebiliyor

Kişiliğini düşüncesini gram kadar sevmesem de, şu sözünü çok severim.

Irkların karışıp bulaştığı bir devirde, kendi ırkının en iyi unsurlarını muhafaza işine kıskançlıkla önem veren bir devlet, bir gün dünyanın hakimi olacaktır. -Adolf Hitler

Bu millet ırkçı olmadığı için mecliste orospu çocuğu aponun piçleri ve sülalesi var, bu millet ırkçı olmadığı için terörist sokakta gezebiliyor

Irkların karışıp bulaştığı bir devirde, kendi ırkının en iyi unsurlarını muhafaza işine kıskançlıkla önem veren bir devlet, bir gün dünyanın hakimi olacaktır. -Adolf Hitler
İstesende istemesende o dünyanın hakimi olacak devlet Kürt-Türk ve kendini Türkiye'ye adamış tüm ırklardan oluşacak,ayırt edemezsin etsende sadece sözde kalır.

kisiligini ve dusuncesini en sevdigim kisilerden biridir adolf hitler o akilliydi milyonlarca insan oldurdu belki ama yaptigi sey dogru birseydi bence

Tartışmayın kardeşler , ülkenin en iyi hackeri kürt ve türk bayrağını profilinde hiç eksik etmez sizden bizden daha fazla faydası dokunmuştur ülkemize , bence milliyetçilik demek ülkene nekadar katkı sunabildiğin ile alakalı birşey , oturduğum sandalyeden milliyetçiyim deyip kıçımı kaşıyıp bütün gün beş para etmez işler peşinden koşarsam bu milliyetçilik olmaz , ha milliyetçilik ile ırkçılık zaten farklı şeyler diyebilirsiniz olsun ırkçılık milliyetçilikten daha kötü ve yazdığım şeyler ırkçılar içinde geçerli , bende türküm ama bu ülkeye benden daha çok hizmeti ve katkısı dokunan kürtleri gördükçe boş konuşmayı bırakalı uzun zaman oldu.

Irkçı olabilirsiniz , türk ırkınızdan gurur duyabilirsiniz herkes gibi bende çok gurur duyuyorum türk olduğum için , ama kürtlerde kürt olduğu için gurur duyuyor arkadaşlar, ülkemizin sistematik olarak yanlış yönetilmesinden (yönettirilmesi) ötürü hepimiz bu duruma geldik , bu konuyu dahada deşmek istemiyorum mevzular çok derine dayanıyor toplum mühendisliğine kurban gitmiş bir ülke türkiye.

ek: toplum mühendisliği nedir inceleyin (medyada açıkca veya subliminal olarak kürtleri düşman olarak algılatma uzun yıllardır zihinlere nasıl yerleştirildi , terör suçu işleyen kürtlerin çokluğu nedeni ile geride kalan milyonlarca masum ve asla suça meyil etmeyen kürtleri nasıl teröristlerin kontrolüne bıraktık ? silahların altında nasıl yıllarca baskıya mağruz bırakıldı , batıya gelse terörist damgası yemiş doğuya gitse zorla terörist yapılacak.. )

Son düzenleme:
Tartışmayın kardeşler , ülkenin en iyi hackeri kürt ve türk bayrağını profilinde hiç eksik etmez sizden bizden daha fazla faydası dokunmuştur ülkemize , bence milliyetçilik demek ülkene nekadar katkı sunabildiğin ile alakalı birşey , oturduğum sandalyeden milliyetçiyim deyip kıçımı kaşıyıp bütün gün beş para etmez işler peşinden koşarsam bu milliyetçilik olmaz , ha milliyetçilik ile ırkçılık zaten farklı şeyler diyebilirsiniz olsun ırkçılık milliyetçilikten daha kötü ve yazdığım şeyler ırkçılar içinde geçerli , bende türküm ama bu ülkeye benden daha çok hizmeti ve katkısı dokunan kürtleri gördükçe boş konuşmayı bırakalı uzun zaman oldu.

Irkçı olabilirsiniz , türk ırkınızdan gurur duyabilirsiniz herkes gibi bende çok gurur duyuyorum türk olduğum için , ama kürtlerde kürt olduğu için gurur duyuyor arkadaşlar, ülkemizin sistematik olarak yanlış yönetilmesinden (yönettirilmesi) ötürü hepimiz bu duruma geldik , bu konuyu dahada deşmek istemiyorum mevzular çok derine dayanıyor toplum mühendisliğine kurban gitmiş bir ülke türkiye
Döktürdün Eline Sağlık :)

hayatında kitap okumamış adama ne anlatabilirsin ki amk cahili
neyi okursan onu yazarsın sende almışsın eline 3-5 tane 5 para etmez kitap okumuşsun doldurmuşsun yalan yanlış bilgilerle kafanı ağlasanda kızsanda kudursanda kürdün türkten hiçbir farkı yok bu yazdıklarım gerçekler okudukça çıldırabilirsin

neyi okursan onu yazarsın sende almışsın eline 3-5 tane 5 para etmez kitap okumuşsun doldurmuşsun yalan yanlış bilgilerle kafanı ağlasanda kızsanda kudursanda kürdün türkten hiçbir farkı yok bu yazdıklarım gerçekler okudukça çıldırabilirsin
Okuduğum onca kitaptan bazılarının yazarı olan Türk milletine milliyetçiliği öğreten kişidir
kürdün Türkten farkımı yok sdgsdgsdgsdgsd
al sana örnek vereyim tarihte bana bir tane kürt devleti kuran kişi yada amerikayı vergiye bağlayan bir kürt lider bir ülkeye korkusundan sur inşa ettiren ya da tüm dünya ordularının başkomutanı olan bir kürt lider, çağ kapatıp çağ açan bir kürt lider, hayatında savaş kaybetmemiş bir kürt lider, 40 kişiyle milyonluk çinde ihtilal yapan bir kürt lider söylese yaz yaz bitmez amk nasıl atalarım varsa

sen söylesene benim şu atam şunu yaptı diye

kürdün Türkten farkı yokmuş bi siktir git amk

ölünce karımı başkası sikmesin diye kardeşine siktiren kürtsün amk ne farktan bahsediyon yediğiniz kaba sıçıyonuz orospu evlatları

15 yaşındaki velet gelip bana burda laga luga yapmasın amk kürtsün işte olum piçsin vatansızsız tarihsizsin ekmeğini yediğin vatanı koruyan askeri öldürensin yazayım mı daha ?

Irkçı olabilirsiniz , türk ırkınızdan gurur duyabilirsiniz herkes gibi bende çok gurur duyuyorum türk olduğum için , ama kürtlerde kürt olduğu için gurur duyuyor arkadaşlar, ülkemizin sistematik olarak yanlış yönetilmesinden (yönettirilmesi) ötürü hepimiz bu duruma geldik , bu konuyu dahada deşmek istemiyorum mevzular çok derine dayanıyor toplum mühendisliğine kurban gitmiş bir ülke türkiye.

ek: toplum mühendisliği nedir inceleyin (medyada açıkca veya subliminal olarak kürtleri düşman olarak algılatma uzun yıllardır zihinlere nasıl yerleştirildi , terör suçu işleyen kürtlerin çokluğu nedeni ile geride kalan milyonlarca masum ve asla suça meyil etmeyen kürtleri nasıl teröristlerin kontrolüne bıraktık ? silahların altında nasıl yıllarca baskıya mağruz bırakıldı , batıya gelse terörist damgası yemiş doğuya gitse zorla terörist yapılacak.. )
Bu yorumu başka biri atsa yazacak çok şeyim var fakat ağabeyimsin saygı duyduğum birisin Cem ağabey yazacaklarım seni sinirlendirebilir o yüzden yazmıyorum fakat her cümlene cevabım var

Okuduğum onca kitaptan bazılarının yazarı olan Türk milletine milliyetçiliği öğreten kişidir
kürdün Türkten farkımı yok sdgsdgsdgsdgsd
al sana örnek vereyim tarihte bana bir tane kürt devleti kuran kişi yada amerikayı vergiye bağlayan bir kürt lider bir ülkeye korkusundan sur inşa ettiren ya da tüm dünya ordularının başkomutanı olan bir kürt lider, çağ kapatıp çağ açan bir kürt lider, hayatında savaş kaybetmemiş bir kürt lider, 40 kişiyle milyonluk çinde ihtilal yapan bir kürt lider söylese yaz yaz bitmez amk nasıl atalarım varsa

sen söylesene benim şu atam şunu yaptı diye

kürdün Türkten farkı yokmuş bi siktir git amk

ölünce karımı başkası sikmesin diye kardeşine siktiren kürtsün amk ne farktan bahsediyon yediğiniz kaba sıçıyonuz orospu evlatları

15 yaşındaki velet gelip bana burda laga luga yapmasın amk kürtsün işte olum piçsin vatansızsız tarihsizsin ekmeğini yediğin vatanı koruyan askeri öldürensin yazayım mı daha ?
çıldır,ban atmaya yetkim yoktu şimdilik profil resmini kaldırıp seni forumun eşöxü ilan ediyorum,zaten sen priv olduğun için ana bacı sövsen bile adminler
@TolanK1 @Mectruy seni banlamıyorlar nedense,bu foruma göre fazla zekisin sen bence ırkcı forumlara git orda takıl burda ırkçılık ve küfür yasak çünkü

Son düzenleme:
Gençler önce sakin olun bakın canakkalede dedelerimiz düşmanlar ile kurt, laz, cerkez, alevi, demeden omuz omuza savaştı bu ülke nice sehitler gördü benim bircok kardeşim arkadaşim silah arkadaşim kürttü ve bu vatan uğruna şehit oldular görevlerini layikiyla yapanlar oldu siz burada kürtlere laf ediyorsunuz geçin bunlari kardeşlerim bu vatanda ayrımcılık ırkcılık tır zaten kardeşi kardeşe düşman eden soysuz köpek cok ülkede sunuda unutmayın bu itlere sadece kürtler değil doğudan batiya her alanda destek verenler var sizler bunu sadece kürtlere yıkamazsınız onların tek sucu sınıra yakın olmaları ailelerinin tehdit ile ellerinden cocuklarının alinması zorla daga çikartilip askerle karşi karşiya getirilmesi suna emin olun kardeşlerim bu olay güney doğuda değilde istanbulda olsaydı yine aynısı olurdu karadenizde olsa yıne aynısı olurdu pkk nasil oluştugunu hanginiz biliyorsunuz bilmeden bu vatan evlatlarina dil uzatmayın... önce ne nedir diye iyice araştirin ben kürt değilim ama kürt silah arkadaşim coktu....

132,194Konular
3,277,013Mesajlar
317,175Kullanıcılar
deadedjoqSon Üye
Üst Alt