Seks Seks Seks Seks Seks Seks Seks

Yeni Alt Rütbeler Eklensinmi ?

• Evet

• Hayır

• Farketmez

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZerOne 

EVIL
Rating - 0%
Evet seks yazısını görüp içeri girdiğinin farkındayım

Şöyle bir oylama başlatalım

Belli bir alanda uzman olanların kendine ait Renkli Alt Rütbeleri olsun örnek olarak Grafiker gibi

Bunlar ile forum daha canlı olur hem yeni yılda girdi biraz değiştirelim renklendirelim forumu bu
Bu Rütbeleri almak için üyenin kendini kanıtlaması lazım yani bu rütbeleri almak zor olması lazım

Hacker
Coder
Defacer
Grafiker
Sosyal Medya
@Mectruy

Son düzenleme:
A

Anarchosa

Değişiklilik her zaman iyidir.
Sanalı bırakmış olan insanlar olumsuz cevap verebilir çee
Fakat bu önerini destekliyorum....

Kare 

Kare Kurt
Rating - 0%
major güzel amk sarı falan şekil duruyor eğer öyle bişey olursa lamer bana gelir olmaz böyle

Rating - 0%
Alt rütbe olarak rklemebilir fakat majör kıdemli falan alınıp yerine böyle rütbeler konulursa anlamsız olur

D

delete.9999

Hacker, Coder, Defacer, Grafiker güldürmeyin insanı gençler kime göre neye göre vereceksiniz bu rütbeleri ?
Ulan forumda sıradan bi background wallpaper in üzerine spyhackerz yazandada grafiker rankı var kendi emeğiyle çabalayandada belki vardır

Rütbeli bi arkadaşının vasıtasıyla buraya gelip üye olup rütbe alanda var normal kendisi araştırıp eşeleyip buraya gelip konu görmek için rütbesini yükseltmeye çalışanda önemli olan rütbe değil kavrayın şunu aq nedir yani avatarımın altındaki görünen yazı bugün kolonyacı yazıyor yarın bakarsın pişmaniyeci yazar boşverin bu işleri

Felix

..
Rating - 0%
Hacker, Coder, Defacer, Grafiker güldürmeyin insanı gençler kime göre neye göre vereceksiniz bu rütbeleri ?
Ulan forumda sıradan bi background wallpaper in üzerine spyhackerz yazandada grafiker rankı var kendi emeğiyle çabalayandada belki vardır

Rütbeli bi arkadaşının vasıtasıyla buraya gelip üye olup rütbe alanda var normal kendisi araştırıp eşeleyip buraya gelip konu görmek için rütbesini yükseltmeye çalışanda önemli olan rütbe değil kavrayın şunu aq nedir yani avatarımın altındaki görünen yazı bugün kolonyacı yazıyor yarın bakarsın pişmaniyeci yazar boşverin bu işleri

yani diyor ki boş yere tatava yapmayın dalganıza bakın

B

BlackDewil

Rutbenin gotune koyim sana bisey olmasin ekur

Rating - 0%
Forumdaki bilgiliyim diyenlerden şüpheliyim ve o grafiker rankindaki bütün grafikerleri koy odaya marjinal çalişma çıkartamaz atamizin hd wallpaper'ine çoğu yazi yazip milli duygularimizi şişirek resim edit çekiyorlar. Kaliteli insanlar var ama aktif değil çoğu %90 'i offline. 2-3 program giriş kodlarida bilen coder kesiliyor say isimleri de hepsini sayarim , :) sözüm meclisden dişari.

edit:imla.

ZerOne 

EVIL
Rating - 0%
Forumdaki bilgiliyim diyenlerden şüpheliyim ve o grafiker rankindaki bütün grafikerleri koy odaya marjinal çalişma çıkartamaz atamizin hd wallpaper'ine çoğu yazi yazip milli duygularimizi şişirek resim edit çekiyorlar. Kaliteli insanlar var ama aktif değil çoğu %90 'i offline. 2-3 program giriş kodlarida bilen coder kesiliyor say isimleri de hepsini sayarim , :) sözüm meclisden dişari.

edit:imla.
Abi beni kastettiğini varsayıyorum ama ben ortada hiçbir zaman Coderim ,Programmerim falan kendimi şişire şişire gezmedim yaptığım programlar ortada ve örneğin SpyTools v2.0'ı tek bir source veya kopyala yapıştır kod kullanarak yapmadım ama senin o grafiker dediğin adamların çoğu .psd dosyalarını editlemekten başka birşey bilmezler ha alttakı Coder yazısınıda ego kasmak için yazmadım sadece şekil şükül olsun diye

Rating - 0%
Abi beni kastettiğini varsayıyorum ama ben ortada hiçbir zaman Coderim ,Programmerim falan kendimi şişire şişire gezmedim yaptığım programlar ortada ve örneğin SpyTools v2.0'ı tek bir source veya kopyala yapıştır kod kullanarak yapmadım ama senin o grafiker dediğin adamların çoğu .psd dosyalarını editlemekten başka birşey bilmezler
seni kastetmedim olay çoğul kardeşim 300 üye varsa 50'sini say yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,605Konular
3,269,638Mesajlar
315,556Kullanıcılar
Üst Alt