Merhaba buraya düşmana korku salmaya geldim altına işettirmeye geldim buraya geldim çünkü birşeyler öğrenmek için
İsor1234 derkenHoşgeldin isor1234
Kime teşekkür ettintesekkurler
gomtanlarimaKime teşekkür ettin![]()
Komutnaın kimgomtanlarima
anarchosaKomutnaın kim
Tamam anladım iyi forumlaranarchosa
Hoşbuldukhiçbir artniyet aramadan yazıyorum HOŞGELDİNİZ.
Buraya geldiğini anlayık kardeşim hoşgeldinMerhaba buraya düşmana korku salmaya geldim altına işettirmeye geldim buraya geldim çünkü birşeyler öğrenmek için
HoşbuldukBuraya geldiğini anlayık kardeşim hoşgeldin
Hoşbuldukhoşgeldiniz
Ya neden spyhackerzda türkçe çeviri kullanıyorsun amk?Kırmızı kod ne lan bütün havam kaçtı ya ben ders çalışmaya gidiyorum skerm[QUOTE = "Yusuf Kök, yazı: 127535, üye: 8953"] Bak kanka şuan bak tam suan butun düşmanlar adına işedi ağır gel lan düşman kalmadı [/ QUOTE]
Bir sus
[QUOTE = "Kuzu, yazı: 127536, üye: 7493"] Kesinlikle isor1234 değil [/ QUOTE]
isor1234 değilim
[QUOTE = "Kırmızı Kod, 127567, üye: 3254"] Hoşgeldin akkral1234 [/ QUOTE]
adım akkral
[QUOTE = "İlteriş Han, posta: 127585, üye: 3370"] İsOR 'YORUM YAZIMI sensen siktim belanı [/ QUOTE]
ne havuzu aq sanane
amına koyayım cümle kuramayan herif forum kuruyor pqoıjwe98ıdu8ahıybsuh989hıaos9dqwekladsjkBu arkadaşın forumundaki üyelerin hepsini kendi açıp kendi konu açıyor anahtar kelime bu;
"Çünkü birşeyler öğreneyim"
ŞCLEĞXLWŞXKSPXLS profilinde Cumhurbaşkanımız vardı bideamına koyayım cümle kuramayan herif forum kuruyor pqoıjwe98ıdu8ahıybsuh989hıaos9dqwekladsjk
Ben koyan kişiye acıdım herneyse silivri soğukturŞCLEĞXLWŞXKSPXLS profilinde Cumhurbaşkanımız vardı bideReise acıdım