Selamlar. Ben Joa Yeniyim !

Selamlar Nickim Joa Bazen Zoa :) Adım Furkan 21 Yaşındayım 6-7 Yıldır İnternet Piyasasındayım. İlk Başlarda Hacking ile Başlayıp Web Tasarım & Seo & Grafik Tarzı İşlere...

Selamlar Nickim Joa Bazen Zoa :)
image.jpg
Adım Furkan 21 Yaşındayım 6-7 Yıldır İnternet Piyasasındayım.
İlk Başlarda Hacking ile Başlayıp Web Tasarım & Seo & Grafik Tarzı İşlere Yöneldim.
Lamerlik Bana Göre Değildi. Fakat Web Master Forumlarda Bu Hacking Forumlardaki Tadı Vermiyor.
Yok Nulled Paylaşma Yok O Öylemi Olur Herkesin Bir Fikri Var.
Bende Kendime Göre Bi Hacking Forum Bulup Tecrübelerimi Kardeşlerimle Paylaşmak İstiyorum Derken Bu Siteye Dün Denk Geldim Ve Üye Olup Böyle Bir Konu Açmak İstedim.
Konu Altında Web Tasarım Alt Düzey Hacking İşlemleri İstediğinizi Sorabilirsiniz. ( Yeni Başlayanlar Bu İşlerle İlgilenicek Kişilere Yardımcı Olmak İstiyorum.)

İyi Forumlar..
Web Sitelerim :
Kişisel Web Sitem : furkancoskun.online
Blog Sitem : esporanaliz.com
Ticari Sitem : alhesap.com
Bilgi Düzeyim :
Adobe Photoshop +3 Yıl %100
Flemenkçe Çeviri +5 Yıl %100
Google Adwords +3Yıl %90
Sosyal Medya Pazarlama 1-2 Yıl %70
Web Tasarım +5 Yıl %70
Mybb +3 Yıl %70
Seo +3 Yıl %70
Wordpress 0-6 Ay %60
Reklamcılık 3 Yıl %75
C++ & C# 0-6 Ay %30​

Hoşgeldin, burası forum değil ailedir, kafana göre takıl, biraz alışırsan çıkamayacaksın zaten çee
İyi forumlar dilerim...

• Like
Tepkiler: Joa
Aleyküm selam hoş geldin. Öncelikli olarak forum kurallarını okumanı ardından uygulamış olduğumuz rütbe şemasını / gereksinimlerini okuyarak forum hakkında bilgi sahibi olabilirsin.
Forumda bir sürü konu mevcut ve sende ilgi alanına göre ister arama kutusundan istersen de kategori başlıkları altında bulabilirsin. Ayrıca eğer istersen
Vip Üye olarak zaman kazanabilir ve konuları direkt olarak görebilirsin.
Faydalı ve kalıcı olman ümidiyle.

• Like
Tepkiler: Joa
Cw gayet İyi görünüyor bilgi ve tecrubelerini üyelerimiz ile paylaşabilirsin. Eksik yanlarını ise Spyhackerz ailesinde geliştireceğinden süphen olmasın. Yeni üye oldugun için erişime kapalı Kategoriler var daha hızlı ulaşmak için VİP ÜYELİK satın alabılırsın. Hoş geldin iyi forumlar JOA.

Aleyküm selam hoş geldin. Öncelikli olarak forum kurallarını okumanı ardından uygulamış olduğumuz rütbe şemasını / gereksinimlerini okuyarak forum hakkında bilgi sahibi olabilirsin.
Forumda bir sürü konu mevcut ve sende ilgi alanına göre ister arama kutusundan istersen de kategori başlıkları altında bulabilirsin. Ayrıca eğer istersen
Vip Üye olarak zaman kazanabilir ve konuları direkt olarak görebilirsin.
Faydalı ve kalıcı olman ümidiyle.
Okudum Hocam Kuralları O Yüzden Burdayım :)

131,800Konular
3,271,496Mesajlar
316,232Kullanıcılar
cvghhgg6Son Üye
Üst Alt