Selamlar, buradayım..

DAY

Rating - 0%
Selamlar Arkadaşlar,

Bir zamanlar burası imhatiminin kol ordusuydu..
Eskiler başka, eskimiş başkadır. Nice eskiler vardır ki, hiç eskimez.

İMT ruhuna bir fiil yıllardır bağlılığımı yaptıklarımı yapamadıklarımı olumlu ve olumsuz tüm hayat hikayemi bilenler bilir.. Vakit buldukca imt giriyordum fakat son 1 aydır ne zaman girsem askıda oldugunu görünce artık burada kaynaşma vaktinin geldigini anladım..

Selam olsun tüm foruma !

Aktif bir şekilde buralardayım.

Rating - 95.8%
Artık buraya takılmana sevindim, senin nikini nezaman görsem yada aslında göremesem diyorumki gene hapsemi girdi ? çee sonra geliyorsun böyle seviniyoruz. hoşgeldin.

I

Isko~

tw ile benim pc den kendine 100Tl vodafone pakket atan oda calinti cc ile isko sen yurt disindasin seni bulamazlar diyen dayiya guzel agirlayalim beylerr :D uckagitci mülayim :D

Rating - 95.8%
Ferdi nin illegal yaşamı ilk olarak syntax'ı sokak ortasında döverek başladı , sonrasında zaten zapt edilemedi çee haa bu arada kendisi imt nin ilk gazisi sayılır, imt için adam döven ilk ve tek üyedir.

DAY

Rating - 0%
tw ile benim pc den kendine 100Tl vodafone pakket atan oda calinti cc ile isko sen yurt disindasin seni bulamazlar diyen dayiya guzel agirlayalim beylerr :D uckagitci mülayim :D

Deme be, vallahi hatırlamıyorum o kadar çok ketenpere var ki hayatımda berbatt:
Neyse ki dediğim gibi yurt dısındasın seni bulamamıslar bak burdasın cano :p

Ferdi nin illegal yaşamı ilk olarak syntax'ı sokak ortasında döverek başladı , sonrasında zaten zapt edilemedi çee haa bu arada kendisi imt nin ilk gazisi sayılır, imt için adam döven ilk ve tek üyedir.

Gene öyle parazit tehlikesi ile karsı karsıya gelelim gene aynısını ve daha fazlasını yapmaya hazırım :cool:

131,627Konular
3,269,860Mesajlar
315,632Kullanıcılar
ZexerSon Üye
Üst Alt