Selamlar, üniversite hakkında

Yakın doğu üniversitesi bilişim sistemleri mühendisliğini kazandım, kayıt yaptırmaya gideceğim ancak ön bilgi almak istiyorum. Yakın doğuda okuyan ya da tanıdığı olan var mı...

Yakın doğu üniversitesi bilişim sistemleri mühendisliğini kazandım, kayıt yaptırmaya gideceğim ancak ön bilgi almak istiyorum. Yakın doğuda okuyan ya da tanıdığı olan var mı nasıl bir yer acaba, ve bilişim sistemleri mühendisliği bilgisayar mühendisliği aynı değil sanırım, farkı ne? Son olarak kayıt işlemleri için felan araba kiralamayı düşünüyorum, nasıl oluyor iki günlük kiralayabiliyor muyum? Önerebileceğiniz yerler var mı?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
kiralama icin 22 yas faln siniri oluyor heraldebize vermedler belkisizinki degisikolbilir ydü nun bizimokulda her yerde afisi var guzel bir uni gibi me geliyr

Üniversitenin kendi yurtları var orada kalabilirsin. Normal de öğrenci evlerinin kiraları yüksek ancak 2 veya 3 kişi anlaşıp eve çıkman daha iyi olur. Kazandıysan oku derin. Yoksa gitmezsen seneye puanın kırılır. Derslerine iyi çalış mağlum özel üniversite 1 puan ile de bırakırlar. Hocalarla aranı iyi tut derslere katıl. Başarılar.

Üniversiteye nasıl girdiğin önemli değil nasıl çıktığın önemli, kendini geliştirmeden girdiğin gibi çıkarsan sadece bir kağıt parçasına sahip olur ve işsiz kalırsın. Akıllı işler yap ortam mortam kovalama.

BSM'nin yanında Cisco eğitimi de al CCIE olmaya bak. :)

Arkadaşım yakın doğuya dgs ile geçti mühendisliği tamamlamak için ancak alışamadı sanıyorum bu sene tekrar girdi sınava, ama genel olarak güzel yer olduğunu söylüyorlar. Bilişim sistemleri mühendisliği bilgisayar mühendisliğinden daha kapsamlıdır ama bilgisayar mühendisliği daha fazla detaya girer. Tabii istersen ek ders olarak gördüğün derslerin ikinci üçüncü kurlarını da alabilirsin. Ehliyetin varsa kıbrısta geçerli, kimliğin ile kiralama yapabilirsin ama 25 yaşından büyük ve ehliyetinin 5 yıllık olması gerekiyor, öyle olduğunu sanmıyorum dolayısıyla bir yakınınla gitmen avantajına olur. Son olarak indiğin havalimanında (ercan havalimanı) araç kiralayabileceğin yerler mevcut. 80₺'den falan başlıyor, en az üç günlük kiralayabiliyorsun. Orada önerebileceğim sun rent a car'ın ofisi var, ama tam yerini bilmiyorum gitmeden bir konuşmanı tavsiye ederim, detayları vardı internet sitesinde http://www.kktckiralikarac.com

Yakın doğu üniversitesi bilişim sistemleri mühendisliğini kazandım, kayıt yaptırmaya gideceğim ancak ön bilgi almak istiyorum. Yakın doğuda okuyan ya da tanıdığı olan var mı nasıl bir yer acaba, ve bilişim sistemleri mühendisliği bilgisayar mühendisliği aynı değil sanırım, farkı ne? Son olarak kayıt işlemleri için felan araba kiralamayı düşünüyorum, nasıl oluyor iki günlük kiralayabiliyor muyum? Önerebileceğiniz yerler var mı?
Pek Bilgim Yok Ama Umarım Ulaşırsın :D

132,230Konular
3,276,954Mesajlar
317,160Kullanıcılar
IswrSon Üye
Üst Alt