Selamlar yeni katıldım akıl danışmak için.

başlıkta da dediğin gibi selamlar, Foruma yeni kaltıldım pek kalıcı değilim maalesef bazı işlerimden dolayı ama kalıcı olmaya çalışacağım neyse lafı uzatmayayım benim birkaç...

başlıkta da dediğin gibi selamlar,
Foruma yeni kaltıldım pek kalıcı değilim maalesef bazı işlerimden dolayı ama kalıcı olmaya çalışacağım neyse lafı uzatmayayım benim birkaç sorum olacaktı özellikle yetkili tecrübeli kişilerin cevap vermesini çok isterim. acaba hacking ve yazılım işlerine nasıl ve nereden başlayabilirim, udemy kursu diyorsanız kimi önerirsiniz (illa udemyde değil) , siz nereden başladınız eğitime, vesaire olarak akıl danışmak istiyorum yorumda belirtirseniz ne mutlu bana.
-iyi forumlar

Selamlar, Foruma hoşgeldin. İlk öncelikle sana tavsiyem programlama dili öğrenmen olur bunun için ilk önce tavsiyem python öğrenmen olur.
Eğer web siteleri üzerine yoğunlaşacaksan html başlangıç için iyidir.

yazılım öğrenmeden hack öğrenmeye çalışırsan lamer olursun, lamerlikten hackerliğe geçişinde çok uzun süre alır belki hiç olamazsın bile ! lamerken yazılımın önemini anlayıp bir yandan öğrenmeye çalışırsın ama artık birçok hack tekniğini öğrenmeye çalıştığın için yazılıma asla konsantre olamazsın. yukardaki üyenin önerdiği yazılımlar ile başlamanı tavsite ederiz, ondan sonra devam edersin.

selamlar hoş geldin dostum fakat hacking ve yazılım işleri dediğin şey çok geniş bir konu sen öncelikle ne yapmak istiyorsun onu bilmen gerekiyor

yazılım öğrenmeden hack öğrenmeye çalışırsan lamer olursun, lamerlikten hackerliğe geçişinde çok uzun süre alır belki hiç olamazsın bile ! lamerken yazılımın önemini anlayıp bir yandan öğrenmeye çalışırsın ama artık birçok hack tekniğini öğrenmeye çalıştığın için yazılıma asla konsantre olamazsın. yukardaki üyenin önerdiği yazılımlar ile başlamanı tavsite ederiz, ondan sonra devam edersin.
peki hocam nasıl öğrenebilirim nereden öğrenebilirim ne tavsiye edersiniz python az buçuk biliyorum devamını nereden ettirebilirim?

Hoş geldin. Youtube üzerinden bir çok bilgiye ulaşabilirsin. Forumda da uygulamalı bir çok konumuz mevcut.

131,807Konular
3,271,562Mesajlar
316,258Kullanıcılar
etliekmek1Son Üye
Üst Alt