Selamlar gençler Umarım iyisinizdir bir halinizi hatrınızı sorayım dedim bir isteğiniz arzunuz varsa adımı biliyorsunuz herhangi bir mecradan ulaşıp konuşabilirsiniz dert...

Selamlar gençler

Umarım iyisinizdir bir halinizi hatrınızı sorayım dedim bir isteğiniz arzunuz varsa adımı biliyorsunuz herhangi bir mecradan ulaşıp konuşabilirsiniz dert dinlerim yani :D

Bir de bu forumdaki kendini aslan sanan birkaç veled-i zinayı ifşa etmemi istermisiniz Upload Bypass ile File Upload XSS Ajax bilmeyen birkaç arkadaşı (kendisi max 16 yaşında resimleri dahil her şeyi var :D kendisini büyük olarak tanıtıyordu sanırsam :D )

Bu arada bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp hemen döküman atıyorum :

https://brutelogic.com.br/blog/file-upload-xss/

bWapp sanırım programın adı orada da dersini bulabilirsiniz sadece yaratıcı zekanızı kullanın gerisinde :D

Bunların içeriğini exiftool ile PHP kodları yapıp burp suite ile .php uzantısıyla sokabilirsiniz :D bu da bir yöntem olsun boş bir post olmasın sizlere yakın zamanda da eski bir kod olan ISS Exploit Javascript Connection kodu paylaşıcam kaldıysa Çin sitelerinde HTML üzerinden bol bol aktarım yaparsınız :D zamanında bazı abilerimiz(!) bundan çok zone kasmıştı :D ZoRRoKiN gibi abilerimiz :D illa eski defterleri açacaklar kafamı kızdırıyorlar :D

İfşa konusunda kararı halka ve forumun adminlerine bırakıyorum çünkü birkaç arkadaş çok fena kaşınıyor :D

İyi Eğlenceler

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Delikanlı program sormayacak :D evine gidip opeceksin :D iki dakikaya bilgisayarını alırım nedir :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bekleyin bir tacizcinin de taşaklarını kesip buraya vdeosunu atacam gibi duruyor kız arkadaşıma takıntı yapmışta biri keskin nişancı mermisiyle vurmam gerekecek gibi :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
132,546Konular
3,282,184Mesajlar
317,739Kullanıcılar
elsalvadorsSon Üye
Üst Alt